До края на ноември потребителите могат да вземат три бестселъра

...
До края на ноември потребителите могат да вземат три бестселъра
Коментари Харесай

Yettel предлага хитови модели от Galaxy A серията на Samsung за 0 лв. през първите 3 месеца на лизинга

До края на ноември потребителите могат да вземат три бестселъра на Samsung и да стартират да ги изплащат следващата година

Светлин Желев преди 7 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниЕмил Василев - 22:12 | 09.11.2023

Humane публично показа AI Pin – революционното носимо устройство, което „ ще размени смарт телефоните “

IT НовиниЕмил Василев - 19:19 | 09.11.2023

Китайски „ материал знамение “ реализира рекордна енергийна успеваемост в слънчевите панели

АвтомобилиДаниел Десподов - 15:53 | 09.11.2023

Още един проблем за съветските коли Москвич

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

През ноември последователите на функционалните апарати от Galaxy A серията на Samsung могат да се снабдят с обичан бестселър на марката и да стартират да го изплащат чак следващата година. С ноемврийската оферта на Yettel потребителите икономисват първите три месеца от лизинга на чудесните SAMSUNG Galaxy A23 5G128GB, SAMSUNG Galaxy A34 5G 128GB и SAMSUNG Galaxy A54 5G 128GB с проект Total Unlimited и контракт за 24 месеца. С по-достъпния проект Total притежателите на нов уред икономисват първите два месеца от лизинга. С който и проект обаче да комбинират  определения смарт телефон, обезпечено ще го получат не с две, а с три години безвъзмездна гаранция от оператора. А при поръчка на yettel.bg доставката за цялата страна е безвъзмездна.

SAMSUNG Galaxy A54 5G 128GB дава изображения с кристално качество даже при ярка светлина, като употребява водещите нововъведения на Samsung Galaxy – Nightography и изкуствен интелект. Оборудван е с тройна съществена камера с 50MP главен датчик, 12MP ултра широкоъгълна камера и 5 MP камера за макро фотоси, а начело има приказен 32MP селфи камера. Идва с със Super AMOLED екран, до 120 Hz оптималната периодичност на освежаване и отбрана с Corning Gorilla Glass, 5 и IP67 против прахуляк и водни пръски. Ефективността на модела подсигуряват чипсет Exynos, 1380 (5 nm), осемядрен процесор и Оценка за съвместимост Android, 13. Моделът предлага допълнителна  успеваемост посредством опция за бърза 5G съгласуваност и още по-издръжлива 5000 mAh батерия. До края на ноември цената му е 419,99 лева с проект Total Unlimited 59.99, а в случай че го вземат на лизинг, клиентите на оператора няма да заплащат нищо през първите три месеца и ще имат вноска от 22,99 лева за оставащия интервал на двугодишния контракт.

SAMSUNG Galaxy A34 5G 128GB е с изчистен и грациозен дизайн в разнородни цветове. Смартфонът разполага със страховит 6,6 “ Super AMOLED екран с усъвършенстваната технология Vision Booster и периодичност на освежаване от 120 Hz, 6GB оперативна памет и поддържа microSD карта до 1TB. Моделът може да сътвори изображения с кристално качество даже при ниска осветеност или ярка светлина, като за своята тройна камера употребява водещите нововъведения на SAMSUNG Galaxy – Nightography и изкуствен интелект. Има 48MP главен датчик, а работата му допълват 8MP ултра широкоъгълна камера и 5 MP камера за макро фотоси.  Благодарение на батерията с потенциал от 5000 mAh, Galaxy A34 5G остава зареден по-дълго време, като при общоприетоо прилагане потребителите могат да се насладят на устройството до два дни без да е належащо в допълнение зареждане. Цената на Galaxy A34 5G 128GB е 309,99 лева в брой с проект Total Unlimited 59.99. А в случай че изберат да го вземат на лизинг, потребителите няма да заплащат нищо през първите три месеца и ще имат вноска от 16,59 лева на месец за оставащия интервал на двугодишния контракт.

Samsung Galaxy A23 5G 128GB е измежду едни от най-достъпните и преференциални оферти на марката. Смартфонът се откроява с елегантния си Ambient Edge дизайн, дългия живот на батерия и положителната камера за своя клас, като обезпечава и достъп до 5G и високи скорости за стрийминг на видео и игри в мрежа. За това потребителите разчитат на яркия 6.6-инчов Infinity-V LCD FHD+ екран с периодичност на освежаване до 120Hz, процесор Snapdragon 695 5G и 4GB оперативна памет. Батерията тук е с огромен потенциал от 5000 mAh и разполага с функционалност за супер бързо 25W зареждане. Galaxy A23 може да бъде закупен за 289,99 лева в брой с проект Total Unlimited 32.99. А в случай че изберат да го вземат на лизинг, потребителите няма да заплащат нищо през първите три месеца и ще имат вноска от 17,59 лева на месец за оставащия интервал на двугодишния контракт.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР