До края на неделния ден ще се задържи предимно слънчево,

...
До края на неделния ден ще се задържи предимно слънчево,
Коментари Харесай

Топло до края на деня, с температури до 25°

До края на неделния ден ще се задържи най-вече слънчево, със слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 20° и 25°, по-ниски по Черноморието.

През нощта ще е ясно и съвсем безшумно и на следващия ден сутринта в обособени региони ще се образуват слани, а тук-там в Югоизточна България видимостта краткотрайно ще е понижена.

През деня още веднъж ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, по морския бряг от 15 до 18 градуса. В утринните часове тук-там там ще има ниска облачност, само че денем ще е слънчево. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Предимно слънчево време и над планините. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температурите в курортите ще са сред 14 и 19 градуса, на Алеко към 9.

На Балканите времето още малко ще се затопли. Над по-голямата част от полуострова ще бъде и най-вече слънчево, изключение ще са западните региони и Румъния, където ще има краткотрайни превалявания в следобедните часове.

У нас през идната седмица ще има и слънчеви часове и следобедни преваляния. Във вторник ще превали в Западна и Северна България, а в сряда единствено в планинските региони. В четвъртък и петък температурите бързо ще се покачат и през втория ден тук-там в низините ще доближават и надвишават 30°.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР