До края на месеца всички смарт часовници на Apple от

...
До края на месеца всички смарт часовници на Apple от
Коментари Харесай

Yettel предлага смарт часовници от сериите Apple Watch S9 и Watch SE с до 100 лева намаление

До края на месеца всички смарт часовници на Apple от сериите Watch S9 и второто потомство Watch SE, предлагани от Yettel, са с до 100 лв. понижение. В богатата селекция са включени общо 19 модела от двете серии с разнообразни размери на корпуса, цветове и каишки.

Клиентите на Yettel, избрали някоя от LTE версиите на смарт часовниците, могат да се възползват от услугата multiSIM, която сега се предлага за 0 лв. за първия месец. Тя разрешава на потребителите да употребяват един номер на своя смарт телефон и смарт часовник. Това е единствената сходна услуга в страната за смарт часовниците на Apple и посредством нея потребителите могат да употребяват своя часовник, с цел да организират диалози и да имат достъп до интернет, даже когато телефонът им не е с тях.

Серията смарт часовници Apple Watch Series 9 употребява финален модел процесор на компанията S9 SiP (System in Package), който включва 5,6 милиарда транзистора и графичен ускорител, който е с 30% по-бърз по отношение на предходното потомство. Той разрешава голям брой нововъведения в това число жеста двойно тупкане.

Жестовете в допълнение улесняват потреблението на Apple Watch – изключително в случай че ръцете на потребителя са заети. При двойното тупкане, потребителят би трябвало единствено да „ тупне “ два пъти показалеца и палеца на ръката, която носи часовника, с цел да одобри позвъняване, да види уведомление, да пусне или да спре музиката и други функционалности.

Моделите от Apple Watch Series 9 се оферират в два размера – 41мм и 45мм, с алуминиев корпус в пет цвята: розово, черно, бяло, сребърно и (PRODUCT) RED, както и със железен корпус в три цвята: златно, сребърно и графит.

Дисплеите на моделите от серията са Always-On Retina LTPO OLED и обезпечават пикова бляскавост от 2000 нита, което е два пъти повече по отношение на Apple Watch Series 8. Батерията може да издържи до 18 часа при естествена приложимост, само че серията поддържа и бързо зареждане, с което може да се доближи 80% от потенциала за към 45 минути.

Часовниците от серията устоят на потапяне във вода до 50 метра, което ги прави подобаващи за плуване и други водни спортове. Те разрешават следенето на голям брой спортове и извършения, и могат да проследят редица здравни индикатори като количеството О2 в кръвта, ЕКГ, пулс, качеството на съня и други.

Серията Watch SE е най-достъпната на Apple и е отличен избор за първи смарт часовник на марката, а с понижението на Yettel тя става още по-достъпна за потребителите. Моделът употребява усъвършенствания двуядрен процесор S8 SiP – същият, който е в Apple Watch Series 8 и Apple Watch Ultra.

Apple Watch SE се предлага с 40- и 44-милиметрови алуминиеви корпуси в няколко цвята: черно, бяло и сребристо. Моделите от серията са съвместими с всички каишки на марката.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР