До края на месеца всеки клиент на Yettel, който закупи

...
До края на месеца всеки клиент на Yettel, който закупи
Коментари Харесай

Yettel предлага 20% отстъпка за висок клас аксесоари PanzerGlass

До края на месеца всеки клиент на Yettel, който закупи онлайн някой от защитните аксесоари на реномираната марка PanzerGlass, може да се възползва от 20% отстъпка от крайната цена. Отстъпката може да бъде получена с използване на промокод PANZER.

От дребен датски стартъп, учреден през 2013 година, през днешния ден PanzerGlass се е увеличен до световна компания с наличие на пет континента, произвеждаща едни от най-качествените протектори за екрани, калъфи и други аксесоари за мобилни устройства - преносими компютри, смарт телефони, таблети, екрани в коли и смарт часовници. Аксесоарите на компанията се ползват елементарно и защищават чудесно апаратите, в композиция с които се употребяват. Използването на протектор за екран PanzerGlass прибавя спомагателен пласт отбрана, тъй че да не се постанова да оставяте устройството си с дни и да харчите цяло положение за ремонт на екрана.

Аксесоарите на PanzerGlass имат антибактериална повърхнина, с помощта на която 99,99% от най-често срещаните бактерии върху повърхности като мобилните телефони могат да оцелеят единствено до 24 часа върху стъклото.

Yettel предлага защитни аксесоари на PanzerGlass за някои от най-популярните модели сега като серията Samsung Galaxy S22, iPhone 13, Apple Watch, Galaxy Watch и доста други

Всички оферти на PanzerGlass можете да откриете на.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР