До края на месеца всеки бъдещ или настоящ клиент на

...
До края на месеца всеки бъдещ или настоящ клиент на
Коментари Харесай

Yettel предлага промоционална оферта на Samsung Galaxy A53 5G с безжичните слушалки Galaxy Buds Live на цената на смартфона

До края на месеца всеки предстоящ или сегашен клиент на мобилния оператор може да закупи Galaxy A53 5G със слушалки на цената на смарт телефона

София, 24 юни 2022 година Тази седмица Yettel предлага на всички свои бъдещи и сегашни клиенти следващата атрактивна оферта – функционалния смарт телефон Samsung Galaxy A53 5G дружно с безжичните слушалките Galaxy Buds Live на цената на смарт телефона. От 22 до 30 юни тя е 549.99 лева при заплащане в брой или по 27.99 лева лизингови вноски на месец, при подписване на контракт за две години с проект Тотал Макс 39.99.
Новата серия Galaxy A е създадена за да бъде съвременна, функционална и устойчива. Тънката рамка на панела на Galaxy А53 5G основава чувството за великолепие и жанр. Благодарение на новия Ambient Edge дизайн, камерата прелива в корпуса на телефона.
Задвижван от осемядрен процесор Exynos 1280, основан при 5nm технология, смарт телефонът е извънредно бърз за своя клас. За това спомага и огромното количество RAM памет, която е 6 GB. Вградената памет пък е 128 GB, само че може да бъде разширена с карта до 1 TB.
Четворната камера на Galaxy A53 5G разполага с 64MP съществена камера с OIS и VDIS технология, с помощта на която фотосите са прецизни всякога. Работата ѝ се добавя от ултра необятен датчик 12 МР, датчик за дълбочина 5 МР и камера за макро фотоси 5 МР. Galaxy A53 5G има 32MP предна камера с висока разграничителна дарба, която обезпечава страхотни селфита и ясна картина при видео диалози.
Отличителна линия на Galaxy А53 5G е неговият 6.5″ FHD+ Super AMOLED екран, който предлага 120Hz периодичност на освежаване за извънредно гладко скролване. Смартфонът има 5000 mAh батерия с опция за 25W бързо зареждане, а измежду една от другите значими негови характерности е водоустойчивостта до 1 м в сладка вода за 30 мин., позволяваща IP67 узаконяването му.
От своя страна допълнението към смарт телефона – Galaxy Buds Live, са качествени шумозаглушаващи слушалки с бездънен и богат тон, и мощно увеличаване на баса. Компактните слушалки разполагат с цели 3 вградени микрофона, гарантиращи качествените диалози, както и първото интензивно шумопотискане на Galaxy Buds и до 21 часа живот на батерията в композиция със специфичния калъф за зареждане.
При покупка на телефона онлайн, слушалките автоматизирано се прибавят към количката, тъй че потребителите имат опция да комбинират смарт телефона и слушалките с други промо кодове за отстъпка. Към предлагането е включен и безвъзмезден 2-месечен достъп до YouTube Premium, за консуматори, които досега не са употребили експериментален интервал на услугите в платформата, с което могат да се любуват на наличие без реклами или да смъкват и слушат музика офлайн или на заден декор.

Повече информация за предложенията можете да откриете тук.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР