До края на месеца: Пазаруваме по-евтини дрехи.Още една седмица намаления

...
До края на месеца: Пазаруваме по-евтини дрехи.Още една седмица намаления
Коментари Харесай

До края на месеца: Пазаруваме по-евтини дрехи

До края на месеца: Пазаруваме по-евтини облекла.

Още една седмица понижения ни чакат в магазините за облекла и козметика. Големите промоции завършват на 29 февруари, сподели изследване на „ Телеграф “. Дотогава може да се пазари с 50% до 80% отстъпка. Най-много се купуват дрехи от известни марки, описаха търговци за „ Телеграф “.

Сред примамливите предложения, годни до края на месеца, са известни марки облекла, които сега излизат на половина по-евтино. Така за 120 лева вместо за 218 лева може да оборудвате дрешника с ново сако или панталон. Мъжки и дамски ризи могат да се купят за по 60-75 лева с понижението. На акция има и разнообразни пуловери, жилетки, пухенки. Има марки, които оферират спомагателни отстъпки към в началото оповестените, които важат, в случай че купите повече от един продукт. При повече от една дреха на касата дават още 10% понижение, при 3 – 15%, а при 4 – 20%. Така с първичното събаряне от 50 на 100 от цената може да получите с до 80% по-ниска стойност. Популярни са и акциите на някои оптики – да купиш два чифта очила на цената на един. Интересът е огромен и към козметичните артикули, които се оферират на промоция до 29 февруари. Има търговци, които дават 20% отстъпка при покупка над 99 лева и 25%, в случай че вземете едновременно два грим продукта. Намаления на кремове и лосиони има и в аптеките.

На ликвидация сега са 90 на 100 от зимните сбирки дрехи. Много магазини чистят дебелите облекла, тъй като следва зареждане на новите пролетни сбирки, при които цените ще са по-високи. „ Затова и пониженията на конфекцията в края на февруари са най-големи “, разясниха продавач-консултанти. И допълниха, че с изключение на в материите разлики в облеклата за сезона има главно и в цветовете. Докато през студените месеци тоновете са по-неутрални, напролет се залага на пъстри нюанси.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР