До края на месец септември 2022 година се удължава предоставянето

...
До края на месец септември 2022 година се удължава предоставянето
Коментари Харесай

Продължава раздаването на топъл обяд на нуждаещи се лица в Община Видин

До края на месец септември 2022 година се удължава даването на услугата по Оперативна стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне, интервенция „ 3.1 – Топъл обяд в изискванията на пандемията от COVID-19 “.

 Припомняме, че  Община Видин дава топъл обяд на 500 души от следните целеви групи:
Лица без приход или с ниски приходи под линията на беднотия, които са в усложнение заради влошената икономическа конюнктура в страната; хора, които заради възрастта си или налични увреждания са в по-висок риск от заразяване и неподходящо протичане на инфекцията;Лица, сложени под карантина – без приходи или с ниски приходи под линията на беднотия и нямат близки, които да им окажат подкрепа;Лица, обект на обществено подкрепяне, за които е открита потребност от спомагателна поддръжка и в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура са в неспособност да задоволят главните си витални потребности.
Набирането на консуматори на услугата е непрекъснато. Заявления за тази цел се подават в Общинско дружество „ Социални действия “ на адрес: гр. Видин, ул. „ Княз Борис I “ №3.

        Проектът се финансира от Фонда за европейско подкрепяне на най-нуждаещите се лица по Оперативна стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне 2014-2020, в следствие от самодейността на Европейската комисия за  превъзмогване на следствията от рецесията посредством механизма REACT-EU.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР