До края на месец май обходът на Поморие трябва да

...
До края на месец май обходът на Поморие трябва да
Коментари Харесай

Бойко Борисов на изненадващо посещение в Бургаско! Обеща важно съоръжение да бъде готово до началото на сезона

 До края на месец май обходът на Поморие би трябвало да е приключен. Има забележим прогрес, много работа са свършили.  Това разяснява в Поморие министър председателят Бойко Борисов, който е на изненадващо посещаване в Бургаско в последния ден на 2019-а година.

" Така трафикът за курортите няма да влиза в Бургас и туристите ще имат директен достъп до тях “, означи министър председателят. Той добави, че всички приказват за туризъм, само че довеждащата инфраструктура е от извънредно значение, тя обезпечава бързо напредване и без тапи.

" Трябва да се спазят периодите и ще видите какъв брой ще се облекчи придвижването “, посочи министър председателят Борисов. Той акцентира, че всичко това става допустимо, с помощта на положителната работа на страната, чийто Брутен вътрешен артикул все още е 120 милиарда лв.. " Гоним 130 милиарда Брутният вътрешен продукт, по тази причина вършим и 4-лентови магистрални пътища “, сподели още Бойко Борисов. По думите му, до момента в който трасета като актуалното се построяват, това не се вижда, а след това бързо се не помни какво е било преди.

Обходът на Поморие е извънредно значим за района. По този метод преди старта на новия туристически сезон пътят Бургас-Слънчев бряг ще е напълно подготвен и уголемен за улеснение и  сигурност на напредването на пътуващите. Участъкът, който инспектира Борисов, е с дължина от към 5 километра и с него ще се довърши цялото уголемение на пътя Бургас-Слънчев бряг. Другите сектори към този момент са пуснати в употреба и доста се облекчава трафикът, изключително в туристическия сезон.

Борисов бе посрещнат от кмета на Бургас Димитър Николов и фолклорна група.

Премиерът ще направи ревизия на няколко обекта в Бургаско през днешния ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР