До края на месец март три хитови комедии на Драматично-куклен

...
До края на месец март три хитови комедии на Драматично-куклен
Коментари Харесай

Хитови комедии на ДКТ-Враца с турнета в Приморско, Велинград, Карлово и София

До края на месец март три хитови комедии на Драматично-куклен спектакъл Враца ще радват феновете на театралното изкуство в градовете Приморско, Велинград, Карлово и София.

Още тази неделя, 10 март, трупата на театъра се насочва на следващото си турне, с цел да дебаркира в Приморско, където от 19 ч., в локалното читалище „ Самообразование “ жителите и гостите на града ще могат да гледат едно от най-харесваните заглавия в афиша на театъра- комедията „ Извън Контрол “ от Рей Куни.

На 15 март /петък/ представлението на режисьора Венцислав Асенов ще се играе и на софийска сцена в спектакъл „ Сълза и смях “.

Два дни по-късно, на 17 март, феновете в столицата ще могат да гледат хитовата комедия на врачанския театър-„ Гимнастика за бременни “ от Здрава Каменова с режисьор Петринел Гочев в Театро „ Отсам Канала “.



Завладяващи страсти, изумителни осъществявания и незабравими прекарвания чакат феновете и във Велинград и Карлово, където на 21 март/четвъртък/ и 25 март /понеделник/ ще бъде показана брилянтната комедия „ Роклята дезертьор “ от Щефан Фьогел с режисьор Владлен Александров. Театралното странствуване на театъра включва и турнета с детски постановки за най-малките фенове в селата Врачеш и Скравена на 20 март/сряда/, както и в Брусен на 28 март /четвъртък/.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР