До края на май изтича валидността на 11 300 лични

...
До края на май изтича валидността на 11 300 лични
Коментари Харесай

Подменят 40 000 шофьорски книжки В Пловдивско до края на год...

До края на май изтича валидността на 11 300 персонални карти, 9800 шофьорски книжки и 11 700 паспорта в Пловдивско, оповестиха за " Марица " от полицията в града под тепетата.

Изтичащи до края на годината пък са общо 63 500 персонални карти, 36 300 паспорта и 38 700 шофьорски книжки.

От полицията поучават да не се чака последния миг, а да се пристъпва към замяна по-рано.

Припомняме, че жителите на града и района имат опция да подават заявки за издаване на български персонални документи – персонална карта, паспорт или брошура във всяко едно звената на БДС в 13-те районни полицейски ръководства.

Без значение от непрекъснатия си адрес всеки може да посети най- близкото до него районно ръководство, в което се намира паспортната работа.

Единствено в случай че желаете да се възползвате от експресна услуга, наложително би трябвало да посетите звеното на улица „ Волга “, прецизират от полицията.

Всички звена работят без спиране от 08.30 до 17.30 часа, като при нужда могат да преминат към удължено работно време.

За облекчение в най-натовареното звено в Първо районно управление (на МВР) работи и трето гише за връчване на готовите документи.

За издаване на персонална карта и паспорт жителите на града и региона могат да се възползват и от онлайн услугата посредством „ Портал за електронни административни услуги " на Министерство на вътрешните работи.

Българските жители в чужбина могат да подават заявки за български персонални документи без електронен автограф посредством уеб страницата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР