До края на март смартфоните от серията Galaxy S24 ще

...
До края на март смартфоните от серията Galaxy S24 ще
Коментари Харесай

Смартфоните от серията Samsung Galaxy S24 се предлагат на лизинг с 0% лихва от А1

До края на март смарт телефоните от серията Galaxy S24 ще се оферират на лизинг с 0% рента и проект от А1. Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra могат да бъдат закупени от A1.bg и магазините на оператора с мобилните проекти Unlimited. Клиентите ще получат своя смарт телефон в комплект с безжични слушалки ttec MODE.

Флагманът на серията Samsung Galaxy S24 Ultra разполага с 6,8-инчов екран с Dynamic AMOLED 2x екран и мощен процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Моделът има рамка, направена от исполин и предпазен екран с Corning Gorilla Armor, с които няма заплаха приключенията да прераснат в катастрофи. Освен това, смарт телефонът обезпечава и по-добра резистентност на надраскване, както и прахо- и водоустойчивост, а хубавите прекарвания ще бъдат постоянно непокътнати в красиви фрагменти с по-широкия телеобектив с оптична стабилизация (OIS) и трите съществени камери 200 MP + 50 MP + 10 MP.

Това е първата Galaxy AI серия, която разполага с високотехнологични AI функционалности. Някои от тях са превод в действително време при диалог с функционалността Live Translate и по-бързо и елементарно търсене на обекти от фотоси и видеоклипове със Circle to Search with Гугъл. Друга AI функционалност на устройството е Chat Assist, която оказва помощ в оформянето на тона на диалозите в известия, с цел да можем постоянно да бъдем на една вълна със събеседника. През сегашния месец Samsung Galaxy S24 Ultra се предлага от А1 във всички цветове и разновидности наизуст.

Другите две устройства в промоционалната акция - Galaxy S24+ и Galaxy S24, също не отстъпват по новаторски функционалности и моден дизайн. Двата модела разполагат с Galaxy AI, който внася изкуствения разсъдък в редица ежедневни приложения в устройствата като чатове, диалози, камера и даже галерията. Устройствата разполагат с Dynamic AMOLED 2X и три съществени камери - 50 MP + 10 MP + 12 MP.

През целия месец трите модела от серията Galaxy S24 могат да бъдат поръчани онлайн или закупени от магазините на телекома на погашение с 0% рента и в комплект с безжични слушалки ttec MODE. Galaxy S24 Ultra 256GB се предлага за първа вноска от 85,21 лв. и 23 вноски по 85,86 лв. с проект Unlimited Ultra. Galaxy S24+ 256GB може да бъде закупен със същия проект за първа вноска от 65,45 лв. и 23 по 64,98 лв., а Galaxy S24 128GB – първа вноска от 47,36 лв. и 23 по 47,94 лв..

А1, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири лични спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 година A1 България регистрира доходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надвишават 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР