До края на март клиентите на А1 могат да си

...
До края на март клиентите на А1 могат да си
Коментари Харесай

Смарт телевизори Philips и KIVI на специални цени от А1


До края на март клиентите на А1 могат да си купят тв приемник на специфични цени
(снимка: А1 България)

С елекция от смарт тв приемници на Philips и KIVI на специфични цени предлага А1 България до края на март. Моделите са налични за покупка онлайн и от магазините на оператора.

Сред са тв приемници от серията The One на Philips, които се оферират с до 90 лв. понижение. Моделите са в три разнообразни размера – 43 (108 см), 50 (126 см) и 55 (140 см) инча, като всеки от тях разполага с 4K Ultra HD резолюция и особено второ отдалечено с бърз бутон за платформата Xplore TV. Поддържат технологии Dolby Vision и Dolby Atmos за аудиовизуално преживяване сходно на това в киносалон.

Трите тв приемника имат 60 Hz освежаване на картината и режим Ultra Motion Clarity, който обезпечава по-ясна и плавна картина. Моделите разполагат и с Ambilight – LED светлини на гърба на екрана, които реагират на протичащото се на екрана и вършат прекарването още по-реално.

Телевизори от серията The One на Philips са в три разнообразни размера – 43, 50 и 55 инча
(снимка: А1 България)

И трите модела могат да бъдат закупени в брой и на погашение с ТВ проектите на А1. Цените на 43-инчовия тв приемник на Philips стартират от 719,99 лв. в брой, 50-инчовата версия може да се купи за 899,99 лв. в брой, а огромният 55-инчов модел коства 999,99 лв. в брой.

В селекцията са включени и два модела на марката KIVI, които са налични с до 130 лв. понижение до края на март. 32H735QB е с 32-инчов DLED екран и периодичност на освежаване от 60Hz, като предлага ясна картина и ярки цветове, с помощта на IPS панел със съответствие на контраста 1500:1.

Смарт тв приемникът употребява Dolby Audio система и поддържа автоматизиран надзор на силата на звука. Работи с операционна система AndroidTV 11 и обезпечава достъп до хиляди приложения. Има моден безрамков дизайн, който ще добави всеки интериор и също се предлага с отдалечено с бутон за бърз достъп до Xplore TV. Моделът може да бъде закупен от А1 с проект А1 ТВ 200 MAX за 279,99 лв. в брой.

32-инчовият KIVI KIDS TV e основан особено за деца и детски стаи
(снимка: А1 България)

Последното предложение е особено основаният за деца и детски стаи KIVI KIDS TV. Той е с 32-инчов Full HD екран, предпазен със закалено стъкло, с цел да обезпечи устойчивост на надраскване или удар. Смарт тв приемникът разполага и със специфична регулируема нощна лампа AlumiGlow на гърба си. Тя излъчва мека светлина и основава уютна атмосфера в стаята на детето.

Най-вълнуващото за децата е, че моделът е със специфичен Brick Style дизайн, който дава опция на малчуганите да моделират тв приемника съгласно личните си стремежи със строителни блокове от конструктори. По време на акцията смарт тв приемникът се предлага на цени от 559,99 лв. в брой.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР