До края на годината центърът в България ще обслужва офисите

...
До края на годината центърът в България ще обслужва офисите
Коментари Харесай

Cargotec Business Services е Стартъп на 2018 г.

До края на годината центърът в България ще обслужва офисите на Cargotec в пет страни, предоставяйки вътрешни бизнес услуги.

Cargotec Business Services, част от Cargotec, завоюва премията за нововъведения, високи технологии и аутсорсинг на Българската аутсорсинг асоциация и Българската асоциация на софтуерните компании.

Българският световен център за бизнес услуги на финландската компания Cargotec сграбчи статуетка „ Стартъп на 2018-та” в конкуренцията за годишните награди. Най-оспорваните оценки в бранша бяха раздадени за трети път. Кандидатурите бяха обсъждани от интернационално жури от потвърдили се на световно равнище експерти в региона на изнесените бизнес услуги, високите технологии, нововъведенията и човешките запаси.

Кметът на Варна Иван Портних връчи влиятелната статуетка на ръководещия шеф на Cargotec Business Services Мая Миланова. „ Много съм разчувствана, че получаваме тази премия. Само за 10 месеца от старта на съществуването си екипът ни доближи 200 души. Всички те заслужават оценката, поради напъните и ентусиазма си. Плановете ни са до края на годината да разтеглим активността си и да стартираме да обслужваме офисите на Cargotec във Англия, Швеция, Дания, Съединени американски щати, Холандия и Белгия “, разгласи при награждаването госпожа Миланова. Тя получи и почетния знак на Варна като специфична премия от кмета на града.

Глобалният водач в региона на интелигентните решения за ръководство на карго системи публично откри своя център за бизнес услуги Cargotec Business Services в София през януари. Той ще бъде централен хъб за даване на вътрешни услуги за Cargotec в областта на финансите, човешките запаси и непрякото възлагане на поръчки. За по-малко от година екипът на българското звено набъбна с над 300 %.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР