До края на годината цените на имотите няма да падат,

...
До края на годината цените на имотите няма да падат,
Коментари Харесай

Ралица Димитрова: До края на годината цените на имотите няма да падат

" До края на годината цените на парцелите няма да падат, само че няма и да се усилват. Ако има пик нагоре, той ще бъде най-малък. Инвестирането в строителство на недвижими парцели ще продължи ". Това изясни Ралица Димитрова, публицист в ефира на NOVA.

По думите й хората ще не престават да влагат в парцели, тъй като това е сигурен актив. В Ботевград цените на жилищата съвсем се изравниха с тези в София, сподели тя.

Проблемът с паркирането в София и неналичието на задоволително гаражи води до покачване на цените на гаражите, изясни тя. Най-скъпият гараж в София е 60 000 евро, той побира до 4 коли. Средната цена за едно паркомясто, закрито с клетка върви според от местоположението от към 18 до 28 000 евро, показа трендовете в имотния пазар.

" Има интерес към ваканционните парцели, Несебър надмина област Бургас като брой по покупко-продажби. Има спад по отношение на предходната година и от времето преди пандемията ", изясни Ралица Димитрова. Все още не е минала наклонността за инвестиция в парцели отвън градовете, добави тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР