До края на годината ще бъде готов обходният път на

...
До края на годината ще бъде готов обходният път на
Коментари Харесай

Премиерът инспектира строежа на пътища в Габровско

До края на годината ще бъде подготвен обходният път на Габрово, който води към бъдещия тунел под Шипка. Днес министър председателят инспектира пътния сектор. Бойко Борисов ревизира и работата по новата права от Автомагистрала " Хемус ", която ще бъде продължение на тази, открита през октомври.

 © БГНЕС
Благодарение на промишлеността брутният вътрешен артикул на страната се покачва, означи министър председателят Борисов в Севлиево на формалното разкриване на осъвременения цех за санитарна арматура. През последните три години компанията е вложила над 62 млн. за рационализация. Там работят 3200 души, а новаторските артикули се изнасят в над 100 страни.
Бойко Борисов: „ Няма да дублирам, че това е най-големият подобен цех в Европа. Какво се желае от мен от Севлиево до Германия да стигаме по автомагистралата. Сутринта минах по Боаза, строят на цялостни обороти! "
Премиерът инспектира новостроящата се права от Автомагистрала „ Хемус " дружно с вицепремиера Томислав Дончев и строителни инженери.

Борисов ревизира и до каква степен е стигнало строителството на обходния път на Габрово.

Бойко Борисов: Аз ви поучавам да минете да го видите, тъй като съм във екстаз, излязохме на пътя на Шипка. На места чакълират, тук-там асфалтират, тук-там къртят скалата и до края на годината ще станат подготвени! "
По време на обиколката си из Габрово и района министър председателят разкри и какъв подарък ще занесе на американския президент Доналд Тръп при визитата си в Белият дом. Това е ловна пушка уникат, създадена в габровски оръжеен цех.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР