До края на годината се очаква да бъде подписан договорът

...
До края на годината се очаква да бъде подписан договорът
Коментари Харесай

Откриха новата учебна година във Военната академия

До края на годината се чака да бъде подписан договорът за два нови модулни кораба за Военноморските сили, съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов, който откри новата образователна година във Военната академия " Георги С. Раковски ".

Въпреки оповестените състезания за 500 свободни места, в армията не доближават близо 5000 бойци.

Първият от осемте щурмови самолети Су-25 се ремонтира в Беларус. До дни американски специалисти идват в авиобазата в Граф Игнатиево на оглед какъв ремонт да се направи за новите изтребители F-16. В началото на идната година ще бъде подписан и договорът за 150 бронирани машини за пехотата и оглеждане на терена за новите изтребители F-16.
Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Те ще бъдат сглобявани в България. Дали участниците ще изберат едно или друго дружество, било " Хан Крум " в Търговище, което е в системата на " Терем ", или ще изберат " Ивайло " във Велико Търново, това не мога да Ви кажа, само че това е наложително условие.
Този месец чакаме да дойдат американските експерти, с цел да стартира оглеждане на инфраструктурата и анализите, оценките и планът, който ще се прави. Работи се съответно по тая тематика. От 12 август за американската страна договорът е в действие и за нас.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР