До края на годината руският президент Владимир Путин ще бъде

...
До края на годината руският президент Владимир Путин ще бъде
Коментари Харесай

Ще настанят Путин в болничен център за неизлечимо болни

До края на годината съветският президент Владимир Путин ще бъде изпратен в санаториум, предвижда някогашен началник на MI6.

При непрекъснатите клюки за съществено утежняване на здравословното положение на съветския водач, един от методите за " напредване на нещата ", без да е нужен принудителен прелом, е настаняването му в дълготраен болничен център за неизлечимо заболели, съобщи Ричард Диърлов.

Това са мислите на Диърлов, който приказва в подкаста One Decision, на който е съорганизатор.

„ Мисля, че той ще си отиде до 2023 година - само че евентуално в санаториум, от който няма да излезе като водач на Русия. Не споделям, че няма да излезе от санаториума, само че няма да излезе повече като водач на Русия. Това е методът да продължим нещата без прелом “, заключи той.

През април беше обявено, че Путин страда от рак на щитовидната жлеза и е следен 24 часа в денонощието от лекар-специалист. Откритието, направено от проверяващата медия " Проект " - блокирана в Русия и в този момент функционираща от чужбина - поддържа неотдавнашните теории, че Путин е оповестил война, страдайки от медицински проблеми, скрити от съветския народ. Една от версиите е, че той е бил лекуван със стероиди, което е довело до отичане на лицето и шията.

Диърлов уточни Николай Патрушев, секретар на Съвета за национална сигурност и един от обичаните " силовици " на Путин, като евентуален заместител, в случай че Путин бъде откаран в санаториум.

„ В този случай заместникът евентуално ще стане непрекъснат ", добави той. " В съветското управление няма проект за последователност “.

Той изрече съмнение, че наближава " краят на този режим в Русия ", само че " това не значи, че той ще изчезне ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР