До края на годината някои от зодиите ще се чувстват

...
До края на годината някои от зодиите ще се чувстват
Коментари Харесай

Парите им идват на крака: Тези зодии ще забогатеят до края н...

До края на годината някои от зодиите ще се усещат доста по-големи късметлии от други. Те ще разполагат с премного финанси, с които ще могат да се поглезят уместно.

Време е да споделим с вас кои са тези зодии, на които им следва внезапно замогване.

Ето ги:

 

Телец

Телците постоянно са се стремели към замогване. Тази зодия обича да разполага с доста пари. За нея това е равностойно на обич, шанс, разцвет. Ако видите Телец без пари, може да сте сигурни, че няма да е в положително въодушевление.

През ноември и декември Телците ще се къпят в пари. Те ще съумеят да сключат договорка, с помощта на която ще могат да се видят с доста пари и това ще се отрази мигновено на самочувствието на зодията.

 

Козирог

Козирозите са следващата зодия, която държи извънредно доста на това постоянно да разполага с задоволително средства. В противоположен случай Козирозите не се усещат добре в личната си кожа и търсят метод да поправят това. Ето, че през идващите няколко месеца представителите на този знак ще опитат усета на бързото замогване. Много евентуално е в техния случай да става въпрос за ненадейно завещание, написа actualno.com.

Ако сте една от тези две зодии, в този момент е моментът да вдигнете високо чаши и да си дадете наздравица с живота и всички тези богатства, които той ви сервира.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР