До края на годината има много какво да се случи

...
До края на годината има много какво да се случи
Коментари Харесай

Любовен съвет за всяка зодия до края на 2020 г.

До края на годината има доста какво да се случи в персонален проект и би трябвало добре да сте готови, изключително що се отнася до любовта. Прочетете какъв съвет ви дават звездите в любовен проект съгласно вашата зодия.
Овен: Пазете сърцето си от несъответствуващи претенденти. Много е значимо до края на 2020 година да не стартирате връзка, в случай че не сте сигурни, че този човек си коства. В противоположен случай ви чака разрушено сърце – пазете се!
 4-те зодии с нова ТРЪПКА през есента 4-те зодии с нова ТРЪПКА през есента
Остават броени дни до настъпването на астрономическата есен и е време да разберем кои са 4-те зодии, за които тя ще е изпълнена с обич...
Телец: Давайте малко повече на обичания човек до вас. От другата страна се чудят дали любовта ви е откровена, дали въобще още я има. Не показвате огромна обвързаност, което може да тормози отсрещния човек.
Близнаци: Напуснете индивида, с който сте, в случай че не се чувствате щастливи. Няма да става по-добре, евентуално просто сте с неверния човек. Време е да си отворите очите за истината.
Рак: Обърнете внимание на човек, който е бясно влюбен във вас, само че по някаква причина не му давате късмет. Огледайте се и ще видите, че някой доста същински ви желае и желае да е с вас. Дайте късмет на тази обич.
Лъв: Отпуснете се и се оставете да бъдете ухажвани и обичани. Знаем, че старите рани мъчно зарастват, само че дайте път на новата обич, с цел да ги излекува.
Дева: Предприемете последваща крачка във вашата връзка, в противоположен случай рискувате да загубите индивида до себе си. Застоят в една връзка е гибелен, не го допускайте и действате самоуверено – брак, деца, каквото и да следва за вас, направете го.
 3-те най-злобни ЗОДИИ, от които да се пазиш 3-те най-злобни ЗОДИИ, от които да се пазиш
Има зодии, от които доста би трябвало да се пазиш, изключително когато ги ядосаш. Всяка зодия има предел на толерантност, само че при тези 3 зодии прагът е...
Везни: Опитайте се да си зададете въпрос в действителност ли сте влюбени или просто не желаете да останете сами? Ако любовта ви не е същинска, не подвеждайте индивида насреща и го пуснете на независимост.
Скорпион: Бъдете по-смели в любовта и не се опасявайте да действате. Само смелите жънат триумфи във всяка сфера на живота, а в любовта – постоянно са първенци.
Стрелец: Поговорете с колегата си дали има съществени планове по отношение на вас, тъй като има късмет да ви подведе. Свалете картите на масата и задайте въпроса си непосредствено, с цел да знаете дали да търсите нова обич, която би желала да има всичко с вас.
Козирог: Отворете сърцето си, бъдете смели и обичайте! Животът рядко дава такива благоприятни условия и хора, по тази причина не изпускайте шанса си с индивида, който сте разкрили на този стадий.
Водолей: Връщането към остаряла обич не всеки път е неприятна концепция, изключително когато и двамата сте се трансформирали и към този момент знаете какво желаете един от различен. Ако тръпката още я има – действайте.
 Каква е специфичната СИЛА на всяка една от 12-те зодии? Каква е специфичната СИЛА на всяка една от 12-те зодии?
Днес ще ви разкрием с какво се отличава всяка една от 12-те зодии и какво я прави по-специална от всички останали. Всеки човек си има к...
Риби: Престанете да преследвате несъответствуващите хора. Ако някой желае да бъде с вас, той ще го потвърди изрично, по тази причина в случай че някой непрекъснато ви бяга, обърнете му тил и се огледайте – чака ви нова обич зад ъгъла.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР