До края на февруари Yettel предлага 200 лв. отстъпка за

...
До края на февруари Yettel предлага 200 лв. отстъпка за
Коментари Харесай

Yettel предлага 200 лева отстъпка за iPhone 13 в онлайн магазина си - Технологии

До края на февруари Yettel предлага 200 лева отстъпка за iPhone 13 със 128GB вградена памет извънредно в своя онлайн магазин.

След като при започване на месеца телекомът стана първият в България, който удължи общоприетия гаранционен период от 2 на 3 години, в този момент феновете на Apple могат да се възползват от новата политика, като сграбчен един от най-успешните смарт телефони на компанията за себе си или за обичан човек. Закъснелите с подаръците в месеца на любовта имат време до 28 февруари да вземат iPhone 13 128GB в разнородни цветове на цена, която пада от 1219,99 лева на 1019,99 лева в брой или на лизинг за 50,99 лева вместо за 60,99 лева за 24 месеца с проект Total Unlimited 59,99 и контракт за 2 години.

iPhone 13 беше показан през есента на 2021 година, задвижван от най-мощния досега процесор A15 Bionic. Доказалият се във времето чип разреши на Apple да го употребява и в част от идващото потомство смарт телефони на компанията и сега той е изцяло настоящ на софтуерния пазар. Моделът може да се похвали още със Super Retina XDR OLED екран с хубав външен тип, допълнен от устойчив дизайн и IP68 рейтинг за прахо- и водоустойчивост. Смартфонът има усъвършенствана система с двойна камера, която включва два 12MP широкоъгълни обектива с ƒ/2.4 и ƒ/1.6 бленда. Разполага с усъвършенстван автофокус посредством технологията на Apple Focus Pixels, Brighter True Tone мълния със Slow Sync и може да прави 4K видеозапис. iPhone 13 има и 12MP селфи камера със специфичен биометричен датчик, който подкрепя FaceID системата за отключване на устройството посредством различаване на лицето, а измежду плюсовете на модела е и MagSafe безжично зареждане.

Специално за феновете на онлайн извършването на покупки всеки месец операторът предлага друга извънредна оферта в своя цифров магазин. Там потребителите могат да открият богат азбучник от артикули и услуги, да се възползват от отстъпки и разнородни промоции и да пазарят с безвъзмездна доставка на територията на цялата страна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР