До края на деня времето ще се задържи предимно слънчево.

...
До края на деня времето ще се задържи предимно слънчево.
Коментари Харесай

Температурите следобед ще са над 30°

До края на деня времето ще се задържи най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 27° и 32°.

През нощта ще бъде ясно, а на следващия ден още веднъж слънчево.Преди обяд в северната половина от страната ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, в Източна - от север. До вечерта, в цялата страна вятърът ще се ориентира от изток. Следобед температурите ще доближават сред 28° и 33°.

Слънчев ще бъде денят на следващия ден и по морския бряг. Максималните температури на въздуха ще са
сред 20° и 25°. Температурата на морската вода е сред 13° и 17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от запад-северозапад, само че до вечерта ще отслабне.Времето ще е най-вече слънчево и с температури в курортите над 20 градуса, на Алеко към 18.

Над по-голямата част от Балканите ще е най-вече слънчево и температурите още малко ще се покачат.На доста места в Западна Европа ще има превалявания от дъжд, в обособени региони интензивни. В Швейцария, Австрия и Северна Италия също ще вали дъжд, по високите елементи на Алпите - сняг. Променлива, постоянно забележителна ще е облачността над по-голямата част от Източна Европа.

У нас и във вторник ще бъде най-вече слънчево, с оптимални температури към и над 30°. В средата на седмицата над западната половина от страната, ще се развива по-мощна купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР