До края на деня в Държавната агенция „Електронно управление“ трябва

...
До края на деня в Държавната агенция „Електронно управление“ трябва
Коментари Харесай

Борисов: До края на деня да се командироват експерти от министерствата заради електронното управление

До края на деня в Държавната организация „ Електронно ръководство “ би трябвало да бъде командирован по един специалист от всяко министерство, което има отношение към електронното ръководство. Това разпореди министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила по време на днешното държавно съвещание, излиза наяве от стенограмата на Министерски съвет.

Целта на командироването на чиновниците е да се подкрепи координацията на дейностите по развиване на електронното ръководство и унификацията на системите сред регистровия продан на данни. „ Нашето виждане е, че би трябвало да създадем една среда и един развъдник на експерти на едно място, които в действителност посредством ресурса на държавната организация да работят за секторите, от където биха били командировани “, изясни ръководителят на Агенцията Росен Желязков.

На съвещанието бяха докладвани резултатите от поставената от премиера задача за обзор на услугите в другите ведомства по отношение на целта на кабинета за понижаване на административната тежест за жителите и бизнеса.

Министър-председателят разяснява и обезпечаването в допълнение на 12 млн. лева за ограничения за сигурност и застраховане на събитията при провеждането на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР