До края на деня, по преминаващия студен атмосферен фронт, ще

...
До края на деня, по преминаващия студен атмосферен фронт, ще
Коментари Харесай

Отлична новина за всички, които утре ще са на нашето море

До края на деня, по преминаващия леден атмосферен фронт, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. В доста региони ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, тук-там - интензивни и обилни по количества. Има условия за градушки. Ще духа слаб, в Източна България сдържан североизточен вятър. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца.

До среднощ на обособени места в Югозападна България към момента ще има валежи, само че през нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно и вятърът ще стихне.

Утре ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в Югоизточна България до сдържан североизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 25° и 30°, в София към 25°. 

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на изолирани места ще превали. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра - към 12°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури 22-26°. Температурата на морската вода е 21-23°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР