До края на 2023 г. ще се проведе извънреден конгрес

...
До края на 2023 г. ще се проведе извънреден конгрес
Коментари Харесай

Бербатов: До края на годината ще има извънреден конгрес на БФС

До края на 2023 година ще се организира ексклузивен конгрес на Българския футболен съюз (БФС). Това сподели Димитър Бербатов, който предвожда опозицията на сегашния президент на организацията.

" Конгрес постоянно може да се случи, стига управителните органи да се разсънят. Докато не се осъзнаят, има и каузи, които се водят и рано или късно конгресът ще пристигна. Даже не късно, тази година ще пристигна ", сподели Бербатов пред кореспонденти на мач от Лига Перник сред " Черногорец " (Ноевци) и " Балкан " (Банище).

Тези два клуба бяха изключени от БФС на конгреса през октомври 2021 година

" Очаквайте 2023 нещата да си дойдат на мястото и смяната да се случи. И оттова нататък реконструкцията да тръгне. Реконструкцията е дълъг развой. Ще изисква напъните на доста хора и проблемите, на които би трябвало да се обърне внимание, са доста ", добави нападателят.

Той разяснява още, че " тактиката би трябвало да е дълготрайна ".

Относно непрекъснатите правосъдни борби Бербатов добави: " Процедурата върви и е на стадий, в който има избрани процедури сред Апелативния съд и Върховен касационен съд, само че в случай че би трябвало да влизам в елементи, най-вероятно няма да мога да го обясня. Този въпрос е към юристите ни. Но там няма отричане, делата вървят. Сигурен съм, че съдиите ще видят правотата в това, което се случва, в случай че не, се получава рисков проблем за всички федерации ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР