До края на 2020 година могат да се случат много

...
До края на 2020 година могат да се случат много
Коментари Харесай

6-те двойки зодии, които ще се разделят до края на 2020 г.

До края на 2020 година могат да се случат доста неща в персоналния ни живот, които ще го преобърнат напълно. Раздялата, когато в една връзка няма благополучие, е нещо хубаво, което може да се случи, с цел да може човек да отвори сърцето си за нов човек.
Ето кои са зодиите, които ги чака разлъка до края на 2020 година:
 МИСИЯТА на живота на всяка от 12-те зодии МИСИЯТА на живота на всяка от 12-те зодии
Всеки един от нас се ражда с задача, която следва през целия си живот. Смисълът е в това постоянно да имаш цели и фантазии, тъй че да се разв...
Овен – Рак: Тези две  винаги са имали леки търкания между тях и въпреки любовта им да е мощна, идва време, в което може би би трябвало да се разделят. Този миг ще пристигна, откакто и двамата осъзнаят, че през множеството време са скарани, вместо да са щастливи и да се обичат. Раздялата ще докара до нови връзки доста скоро по-късно.
Везни – Скорпион: Ревността е нещо, с което един от двамата в тази връзка не може да се оправи към този момент доста дълго време. Тя прояжда взаимоотношенията и оставя мъка, която нищо не може да поправи. Истината е, че когато в една връзка липсва доверие, тя няма смисъл да продължава.
Телец – Дева: Ще се случи нещо непредвидено, въпреки че всичко сега наподобява безоблачно. Един от двамата сътрудници ще изпита усеща към трети човек, което ще постави и края на връзката. Когато на двама души не е писано да бъдат дружно, по-добре е да се разделят и да обикнат нов човек, който ще бъде сродната им душа.
Близнаци – Риби: Когато не се чувствате добре в една връзка, постоянно се чудите дали има по какъв начин нещата да се оправят с времето. Може, само че когато мине прекомерно дълго време и към момента не се чувствате сигурни в колегата до себе си и възприятията ви към него, по-добре е да си тръгнете. Решението ще пристигна от вас и няма да е по никакъв начин трагично, а ще мине леко и рационално.
 4-те типа изневери, които скапват всяка връзка 4-те типа изневери, които скапват всяка връзка
Изневяра не непременно значи завършек на връзката, изключително в случай че сътрудниците са дружно от доста време и знаят по какъв начин да минават през ра...
Везни – Стрелец: Във връзката ви ще се появи трети човек, който ще обърка всичко. Ако любовта е същинска, здрава и в действителност огромна, третият човек не би бил проблем, а единствено краткотрайна спънка. В случая обаче един от двама ви ще види нещо по-добро у другия и ще реши, че връзката му със настоящия сътрудник не е чак толкоз мощна. По-добре е да продължите напред, чака ви нова обич още при започване на 2021 година
Телец – Лъв: В любовта нещата в никакъв случай не са елементарни и постоянно има нещо, което прави връзката сложна. Във вашия случай има обич, само че от време на време липсва съгласие, а още по-често – доверие. Ревността е болест, която един път появи ли се, мъчно може да премахнете от връзките си. В една вечер, когато един от двама ви още веднъж прояви ревнивост и вдигне скандал, ще решите взаимно, че просто не сте един за различен.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР