До края на 2018 година всички клиенти на Kaufland у

...
До края на 2018 година всички клиенти на Kaufland у
Коментари Харесай

Съвместната кампания на Kaufland и Bergner в подкрепа на борбата срещу рака на гърдата

До края на 2018 година всички клиенти на Kaufland у нас имат опцията да станат част от благотворителната идея на самостоятелната организация Donna Europe в поддръжка на битката против рака на гърдата. Това е реалност с помощта на взаимната акция на комерсиалната верига и интернационалната компания за кухненски аксесоари Bergner, която продължава до края на 2018 година.

До 31 декември клиентите на всички хипермаркети Kaufland в страната могат да избират от към 20 разнообразни типа съдове за готвене от висококачествената серия Vita, които веригата предлага извънредно. С доходи от самодейността ще бъдат подкрепени напъните на благотворителната организация в посока отговорно отношение, по-добра осведоменост, предварителна защита посредством подобаващ и регулярен скрининг и оптимално лекуване.

Потребителите могат да закупят всеки един от продуктите със 70% отстъпка от постоянната му цена след показване на нужния брой промоционални точки, които могат да получат при всяко извършване на покупки в хипермаркети Kaufland в цялата страна. За всеки 10 лв. от цената на покупката се поставя една промоционална точка, като отстъпката се задейства при събрани пет.

„ В Kaufland имаме вяра, че дейностите носят смяната. Откриваме от ден на ден сътрудници, които мислят като нас и опитът ни демонстрира, че когато напъните са общи, то резултатът от тази смяна е още по-съществен “, разяснява Анна Кастрева, управител Корпоративни връзки на Kaufland България.

Повече за изискванията на взаимната акция на Kaufland и Bergner можете да прочетете на специфичната секция в уеб страницата на комерсиалната верига.

За Kaufland

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със междинна комерсиална повърхност от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

За Bergner

„ BERGNER " е водеща компания за готварски произведения, учредена в Австрия. В продължение на съвсем 20 години, “BERGNER” дава новаторски решения за семействата в целия свят, водени от полезностите си за пристрастеност, доверие, нововъведения и професионализъм.

“BERGNER” усъвършенства всекидневието!

За Donna Europe

Donna Europe е самостоятелна организация с нестопанска цел, чиито членове са асоциирани групи от страни в цяла Европа. Коалицията работи за повишение на осведомеността за рака на гърдата и за активизиране на поддръжката от европейските дами при подобаващ скрининг на рака на гърдата, оптимално лекуване и увеличено финансиране за проучвания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР