До кралската сватба на принц Хари и годеницата му -

...
До кралската сватба на принц Хари и годеницата му -
Коментари Харесай

Таткото на Меган Маркъл няма да я води до олтара

До кралската женитба на принц Хари и годеницата му - американската актриса Меган Маркъл остават броени дни. Оказва се обаче, че за това малко време, бъдещата младоженка ще би трябвало да откри кой да я заведе до олтара, тъй като родният ѝ татко - Томас Маркъл е взел решение да не участва на най-важния ден от живота на щерка си. Това заяви уеб сайтът за злословия и всемирски вести TMZ.vom.

Родителят на Меган стимулирал решението си да не участва на сватбата, която е планувана за19 май, заявявайки, че се тормозят да не я изложат.

Една от аргументите е, че името на Томас Маркъл бе забъркано в скандал. Преди дни той позволи на фотографи против възнаграждение да го снимат по какъв начин се готви за тържеството, с цел да оправи авансово основаното отрицателно усещане за него.

Принц Хари и Меган Маркъл помолиха за схващане и почитание след отхвърли на бащата.

Безпрецедентно изказване на двореца Кенсингтън за "тази сложна обстановка " не удостовери новината, че Томас Маркъл се е раздразнил от реакцията против него, че се е снимал за пари — цели 100 000 $, и декларирал, че повече не желае да злепоставя щерка си със своята поява на височайшето събитие.

Самата Меган Маркъл е доста смутена от отхвърли. „ Той е горделив мъж, който желае да бъде татко, а не да се грижат за него “, пишат медиите. Според TMZ, предходната седмица Томас е претърпял инфаркт, само че не се е задържал в болница, с цел да може да отиде на сватбата. Официално удостоверение за това обаче няма.

Полусестрата на бъдещата кралска младоженка — Саманта, предходната седмица сподели, че фотосите на татко й са нейна концепция.

Меган Маркъл не поддържа връзка с доведените си сестра и брат и не ги е поканила на сватбата.

В началото на май Кенсингтънският замък заяви, че Томас Маркъл ще заведе щерка си до олтара.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР