До коронацията на крал Чарлз остават по-малко от три месеца.

...
До коронацията на крал Чарлз остават по-малко от три месеца.
Коментари Харесай

Изненадващо разкритие за Хари и Меган

До коронацията на крал Чарлз остават по-малко от три месеца. Подготовките за сходно грандиозно събитие лишават месеци, макар желанието на Чарлз за " по-скромна " гала, а да си поканен на формалната част в Уестминстърското абатство в Лондон е голяма привилегия.
 Крал Чарлз Трети, кралицата-консорт Камила и специфичният нов уеб страница, отдаден на коронацията им
Нестандартният жест на крал Чарлз към поданиците му

Ето по какъв начин върви подготовката за коронацията

Такава преди седмици разбрахме, че има принц Албърт от Монако, който в изявление по различен мотив призна, че чака събитието с неспокойствие. Такава безспорно ще имат престолонаследникът принц Уилям и брачната половинка му, както и братята и сестрата на краля.

Една голяма въпросителна обаче остава - ще участва ли на коронацията принц Хари? И, в случай че да, ще бъде ли с него и американската му брачна половинка? Според източник на списание People последното е едва евентуално.
 Снимка 600439

Същият твърди, че херцозите на Съсекс, които към този момент от три години живеят в Калифорния, за момента още не са получили публична покана за коронацията. " Проблемът е, че Хари и Меган чакат капитулация и опрощение от двореца ", пък споделя различен източник.
 Снимка 600041

" Топката е в тяхното поле. Има доста неща за разискване и се надявам, че те ще са склонни да седнат и да беседват ", сподели принц Хари във връзка с Бъкингамския замък в изявлението си за Том Брадби, което предшестваше излизането на автобиографичната му книга.
 Крал Чарлз, принц Уилям и принц Хари, и желанието на краля двамата да се сдобрят преди коронацията
Ще успее ли да сдобри децата си крал Чарлз

Отстъпката, на която е подготвен кралят

Именно Spare e евентуалната причина кралското семейство към момента да не е несъмнено дали би трябвало да предложения Хари и Меган на коронацията. Обвиненията в книгата бяха прекомерно остри, с цел да бъде непокътната прословутата политика на короната: " Не се оплаквай и не се обяснявай ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР