До Коледа остават броени седмици, а ние чакаме се нетърпение

...
До Коледа остават броени седмици, а ние чакаме се нетърпение
Коментари Харесай

Мъже споделят наистина какви подаръци искат за Коледа и УАУ... записвайте си идеите!

До Коледа остават броени седмици, а ние чакаме се неспокойствие заплатите, тъй като малко се оляхме през ноемри. Нито едно гуру по финансови въпроси не ни оказва помощ с умни препоръки, а ние обичаме да пазарим на пониженията и с купони, тъй като въпреки всичко... олиото към този момент било по-скъпо и от горивата. Е, добре... да не преувеличаваме, само че схванахте шегата (или пък не!?). 

Идеята ни, е че идват празниците и е време да мислим за дарове, да отделяме пари за всевъзможни сходни покупки. Ако ще вършим изненади, то би трябвало да са в действителност практични, а не коледна къщурка от гипс, феички и следващите чорапи от оня стоков базар...

Виж още: Непотърсено положително: Дани Петканов с готина идея - оправи мигач на чужд, хвърли оставен боклук 

Да си признаем обаче, че подаръците за мъже са най-сложното нещо ever! С какво да ги изненадаме за рожден ден, за имен ден, за Коледа? Ето ви няколко хрумвания, които мъже споделят пред BuzzFeed и биха били практични, ще им харесат, ще се зарадват и несъмнено няма да съжалявате, че сте вложили парите си.

Винотверт

Българският мъж обича да си оправя самичък всичко у дома, а това е супер. Спестяват се пари, не се чакат майстори, умерено ви е... Все плюсове, само че си трябват принадлежности. Разузнайте дали половинката ви, татко ви или дядо ви имат винтоверт, какъв е, какъв брой издръжливи са батериите и така нататък, Когато сте сигурни, отидете и го купете, опаковайте го и готово. Практичен, елементарен и несъмнено добър мъжки подарък. Стига с тези чорапи, стига с тези грозни пуловери за чички... НЕ! А и някои дами споделят, че един мъж, който се оправя самичък инструментите, се оправя чудесно и с дамите. 

Термометър 

О, да! Изненадващо е, само че в случай че вашата половинка обича месо и го подготвя с огромно предпочитание, то термометър за месо е идиалната концепция за подарък. Може да го съчетаете с цялостен нов комплект за барбекю, само че един съвет: Ако живеете в блок, НЕ си правете барбекюто на балкона или най-малко предупредете съседите над вас, че възнамерявате и се извинявате. Не е прелестно да мирише на риба или друго месо, а хората над вас да са разтворили, с цел да се проветрява или да са проснали прането! Ок? Бъдете готини и пичове, а не... е, знаете какви!

Имама и друга концепция обаче - термометър, който мери вътрешната и външната температура, влажността на въздуха. Има и други забавни индикатори, а самата джаджа е дребна, има изчистен дизайн и се инсталира елементарно у дома, само че има и външен сензор. 

Виж още: Скандали, алкохол и малко хвърлени яйца: Топ 5 на най-известните резили на Жени Калканджиева 

Smartwatch

Джаджи, джаджи и отново джаджи, девойки! Не си мислете, че облеклата ще го впечатлят, в случай че не ги е поискал. На пазара е цялостно с готини смарт часовници, през които да правят много действия. Съобразете часовника с визията на дадения мъж, цветовете, които избира и т.н, с цел да му пасва на всичко. Няма нищо по-яко от готин часовник. И спрете да вярвате в тъпите суеверия, че като подарите часовник, е на неприятно... В 21 век сме!

Жилетка с тежести

Така, в случай че спортувате, то значи сте осведомени с въпросната жилетка. Тя е напълно предопределена за извършения със лично тегло, а концепцията е елементарна - възстановяване на мускулната устойчивост, тъй като повишавате компликацията на упражненията. Супер концепция е, в случай че желаете да провокирате ваш непосредствен да стартира да спортува или към този момент го прави. Оригинален и нехарактерен подарък, който ще намерите до 50-60 лв. на родния пазар. Време е да се погрижем за здравето си, стига мързел и запръжки с чесън и лук!

Това са единствено дребна част от концепциите, с които да изненадане един мъж за идните празници! Бъдете щури с избора си, смели, само че не залитайте доста, че мъжете се стряскат от внезапни промени (миличките). Един винтоверт може да е мотив за съпружеска война с древен размери, в случай че брачната половинка го купи единствено, с цел да половинката ѝ сглоби нощното шкафче (което стои в кашон към този момент две години). Весели празници!

Изображение: iSotck Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР