До Коледа остава по-малко от месец и е време да

...
До Коледа остава по-малко от месец и е време да
Коментари Харесай

Важно е да се освободите от всичко това преди Коледа!

До Коледа остава по-малко от месец и е време да се замислим за нещата, които желаеме да вземем с нас през новата година. Малцина се осмеляват да създадат равносметка на отминалите дни, тъй като знаят, че това може да ги натъжи.

Ние обаче сме ви подготвили лист с нещата, които е целесъобразно да не взимате със себе си през новата година. Време е да изчистите живота и мозъка си от тях.
Ето кои неща да оставим в предишното: • Ненавист; В какви цветове да украсим елхата, в случай че желаеме да имаме пари и шанс
Всяка година преди Коледа украсяваме елхата. Всеки самичък избира в какви цветове да декорира дръвчето, съгласно личните си усети и пре...

Защо ви е злоба? Ненавист към вас самите. Това е възприятие, което може само да ви дърпа надолу, към неуспеха. Ценете се. Помнете, че светът се нуждае от вас такива, каквито сте. Спрете да изпитвате злоба към всичко и всички, в това число и към вас самите.
• Одобрението на всички;
Защо ви е нужно да се харесате на всеки? Винаги ще има някой, който да ви сочи с пръст или да го размахва пред лицето ви. Нямате потребност от утвърждението на хората. Правете това, което смятате за редно. Оставете това предпочитание в предишното.
• Не се опитвайте да променяте хората;
Забравете и за това. Хората нямат потребност от човек, който да ги трансформира. Ако желаете да повлияете на някого и да му помогнете той самичък да промени мисленето си, просто бъдете добър образец. В опитите си да спасяваме нечия непозната душа, ние постоянно забравяме за самите нас.
• Освободете се от задълженията си; Къде да сложим елхата, в случай че желаеме да притеглим благосъстояние и шанс
По традиция всяка година украсяваме коледно дръвче. Повечето избират изкуствена елха, тъй като не са последователи на всички тези иглички...

Не е елементарно да оставите това в предишното, само че би трябвало да стиснете зъби и да си извършите проект, който да следвате. Започнете да спестявате, с цел да можете скоро да се отървете от финансовото задължение и да мислите за бъдещо благоденствие.
• Изхвърлете безпокойството.
Още едно нещо, за което да спрете да мислите. Не е нужно да се безпокоите за всяка дреболия. Това само ще ви изяжда от вътрешната страна и няма да ви дава мира.

Изхвърлете тези мисли и стремежи преди Коледа, с цел да може да посрещнете новата година с усмивка, стремежи, фантазии, цели и копнежи!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР