До Коледа остава още месец, но булката на Благой Георгиев

...
До Коледа остава още месец, но булката на Благой Георгиев
Коментари Харесай

Булката на Благой Георгиев се хвали с първата им приказна Коледа!

До Коледа остава още месец, само че булката на Благой Георгиев нямаше самообладание и празничната декорация на дома им към този момент е подготвена. А и какво да прави благата, като мъжлето й тотално я е не запомнил, вперен в тв приемника и мачовете от международното.



Та Полина Спасова се взе в ръце и стартира да разкрасява дома им, трансформирайки го в приказка. Разбира се, с парите на тате, тъй като Джизъса от дълго време е съдрал джоба, както знаем. А и от това, което виждаме - голямата елха, охолно украсена, както и всички джунджурийки в близост, си проличава, че е пръсната постоянна сума.



Самата Полина качи фотосите в няколко свои сторита в мрежата, като не пропусна и да се щракне персонално. На собствен ред Благой Георгиев пусна кадър от СПА-център, където си прави кефа, пуши нормалното си наргиле и гледа футбол.



" Като към този момент не го играе, барем да го гледа, завалията. Ама и жена му излезе кротка и търпелива, друга да му е вдигнала скандал, че я зарязва да се оправя сама с къщата. Но Благойчо си е подобен, безвъзвратен е. Ако вземе да му пили на главата, скоро ще си обуе маратонките и ще офейка, както направи с Есмер Омерова ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР