До Коледа остава малко повече от месец. Дядо Коледа вече

...
До Коледа остава малко повече от месец. Дядо Коледа вече
Коментари Харесай

10 идеи за детски коледни подаръци

До Коледа остава малко повече от месец. Дядо Коледа към този момент е в трескава подготовка на подаръците, а родителите се чудят по какъв начин като сръчни джуджета ще се оправят с изненадите за своите, както се споделяше в едно обичано детско предаване от нашето време, „ дребни, огромни и още по-големи девойки и момчета “.

Ако към момента нямате концепция какъв да бъде подаръкът на детето ви за Коледа, през днешния ден ще ви предложим един образцов лист, от който може да се възползвате. Групирали сме концепциите по 5 за девойки и 5 за момчета, а от вашата фикция зависи какво още можете да добавите в чувала да Добрия дъртак.

Коледни дарове за девойки

1. СПА лаборатория „ Замръзналото кралство 2 “

С излизането на втората част на обичаната анимация, манията по Елза и Анна още веднъж дълго ще владее детското схващане. Ето прелестна концепция по какъв начин да превърнете тази фикс идея в нещо потребно и практично. Детската СПА лаборатория ще запознае децата с науката на козметиката. С помощта съставките и инструментите, включени в комплекта, и с подробното илюстрирано управление, те могат сами да създадат първите си парфюми, бомбички и соли за вана, които (най-важното) са безвредни за приложимост. Подходящ подарък за девойки над 8 години.

2. Балерина Dreamer


Тaзи ĸpacивa ĸyĸлa бaлepинa тaнцyвa тoчнo ĸaтo иcтинcĸa. Тя дa мoжe вдигa ĸpaĸa cи, да направи пиpyeт или даже шпагат. И най-симпатичното – рoĸлятa нa бaлepинaтa cвeти и свети. Подходящ подарък за девойки над 3 години.

3. Кукла Bratz

Bratz е неостаряващата класика. Клоуи, Рая, Джейд, Ясмин или Саша – изберете най-симпатичната и бъдете подготвени тя да се трансформира в най-хубавата другарка на вашата дребна принцеса. Размерът на всяка една от куклите е към 27 см, а в комплект с нея вървят и всичките ѝ аксесоари. Подходящ подарък за девойки над 4 години.

4. Кукла Snapstar


И още една група хубавици, които се борят за вниманието на девойките. Snapstar са 6 фешън хубавици – Лола, Аспен, Даун, Еко, Юки and Изи, които децата могат да снимат, стилизират и споделят. Смело може да ги добавите в листата с коледни дарове. С приложението Snapstar Studio и зеления екран комбинациите са страхотни, а звездното бъдеще на обичаната кукла е обезпечено. Подходящ подарък за девойки над 5 години.

5. Комплект Glitza


Модерни, настоящи и хващащи окото. С комплектите Glitza всяко момиче може да изрази своята креативност – да украси мобилния си телефон, преносимия компютър, чантата или облеклата си, да се лакира или даже „ татуира “. И най-важното – те са изцяло безвредни и безвредни. Подходящ подарък за девойки над 6 години.

Коледни дарове за момчета

1. Кученце-робот


Симпатичното интерактивно кученце-робот, реагира на звуци и това го прави превъзходен подарък за всеки хлапак, който няма домакински любим. Кученцето-робот има два режима за игра – режим за скачане и режим за пеене. То свети, лае, скача и пее. Подходящ подарък за момчета над 3 години.

2. Камера за основаване на извънземни


Камерата е част от серията Ben 10 и с нейна помощ всеки мъник може да основава свое лично извънземно от частите на Heatblast, Four Arms, Gray Matter и Wildvine. Ръце, глава, тяло, крайници и… готово! Колкото по-странно, толкоз по-добре. Комплектът включва и подробни указания на български. Подходящ подарък на момчета над 4 години.

3. Блъскаща се количка МакКуин Светкавицата и Джаксън Сторм


„ Колите “ е една от обичаните анимации на всяко момче, а игрите с блъскащи се колички несъмнено са измежду най-любимите на всеки дребен играч. Тук са МакКуин Светкавицата и Джаксън Сторм – коли с отдалечено, които обичат да се разрушават. Когато се удари, предното стъкло на колата пада, а капакът ѝ се разглобява. Но няма ужасно, всички може да се ремонтира. Колите завиват наляво и надясно, а с изключение на напред могат да се движат и обратно.

4. Робот Clementoni

Страхотен подарък за всички любознателни юнаци, които с интерес биха построили и ĸoнтpoлиpaли робота, тaĸa чe дa ce пoдчинявa нa техните ĸoмaнди. С помощта Вluеtооth и бeзплaтнaтa aплиĸaция, роботът може дa се пpoгpaмиpa и yпpaвлявa в peaлнo вpeмe. Clementoni е униĸaлeн и opигинaлeн нayчeн ĸoмплeĸт, ĸoйтo ще помогне на детето ви да направи първите си крачки в построяването нa eлeĸтpoниĸa и пpoгpaмиpaнeтo. Подходящ подарък за момчета над 8 години.

5. Писта Skyloop Rally


Какво е по-интересно от спортна писта? Такава за автомобилни каскади, несъмнено. Skyloop Rally прави играта с колички още по-вълнуваща, а младите фенове на високите скорости могат да ръководят бързия си автомобил с няколко придвижвания на ръката си. В комплект с пистата върви и количка за него плюс зарядно устройство. Подходящ подарък за момчета над 6 години, като за сглобяване на пистата е нужна помощ от родител.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР