До караници, ругатни и дори сбивания се стигна в пиковия

...
До караници, ругатни и дори сбивания се стигна в пиковия
Коментари Харесай

Шофьори се бият на опашките по АМ Струма

До кавги, хули и даже сбивания се стигна в пиковия за трафика по автомагистрала "Струма " час в неделя следобяд, заяви в. "Телеграф ".

И през вчерашния ден, както и през съботния ден имаше няколко леки пътнотранспортни катастрофи поради неспазена отдалеченост в тапата преди затворения сектор от автомагистралата, която този път се образува преди пътен възел Бобошево в посока София. По знамение няма потърпевши, а единствено нанесени материални вреди на колите. Продължават свадите сред водачите, които поради висенето с часове си разменят обиди и хули. Стигна се и до замяна на удари.

"Видях по какъв начин един мъж излезе от колата и удари с пестник водач на ТИР. Бил го прередил в колоната. Напрежението нараства с всеки минал ден, нека по-скоро се откри решение на казуса ", описа 45-годишен кюстендилец, който увисвам с часове в колоната.

Десетки водачи стояха блокирани в продължение на часове. Дори и в късния следобяд имаше километрична опашка, която докара и до голям брой кавги измежду водачите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР