До къде ще пътувате? - това ви пита, още щом

...
До къде ще пътувате? - това ви пита, още щом
Коментари Харесай

До къде ще пътувате? с Центъра за градска мобилност в София?



" До къде ще пътувате? " - това ви пита, още щом отворите новия уебсайт на Центъра за градско подвижност в София.

С новата платформа може да ревизирате по какъв начин да стигнете от точка А до точка Б. Това става с въвеждането на началната и крайната спирка, дата и час на пътуването.

Услугата пресмята най-хубавите благоприятни условия за напредване, както и показва кой превозен документ, (ако нямаш абонаментна карта) да се употребява, похвалиха се от пресцентъра на Центъра за градска подвижност.

Системата резервира и информация за последните пътувания на клиентите, тъй че в случай че има потребност, пасажерът може да ревизира маршрута си.

Секцията „ До къде ще пътувате “ последователно ще бъде надграждана с нови благоприятни условия като и рационализиране на виртуалната карта, на която пътуващият непосредствено да може да избере маршрута си. Ще има информация за околните велопаркинги и велоалеи и даже какъв брой крачки ще се минават при промяна на транспортно средство.

На стадии напълно ще бъде възобновена информацията за маршрутните промени, за това къде има свободни места в паркингите, за разпоредбите на паркиране в платените зони, електронни информации за разписанията на целия публичен превоз, виртуалните табла.

Сайтът има и своята британска версия, както и може да се употребява през мобилни устройства.

Сайтът не е обновяван и развиван повече от 5 години и неговата смяна беше една от главните точки в работата на новото управление на сдружението. Сега той е качен на напълно нова платформа, само че обновяването на част от функционалностите му продължава, а други ще се трансформират на база на търсенията и условията на потребителите в границите на идващите седмици.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР