До къде може да стига любовта на човек към автомобила

...
До къде може да стига любовта на човек към автомобила
Коментари Харесай

Когато строиш къща специално за колата си

До къде може да стига любовта на човек към автомобила му? Ако последният е Aston Martin, до това да построи специфична къща, с цел да може колата му да един взор разстояние. С тази концепция британската марка основава Aston Martin`s Automotive Galleries and Lairs.

on Sep 28, 2020 at 6:46am PDT

Компанията ще работи с разнообразни архитектурни студиа по основаването на домове в разнообразни крайща на света, чиято съществена цел е да дадат на притежателите си опцията да паркират и виждат колата си допустимо най-близо до себе си.

Първият план е на S3 Architecture и ще се намира в долината на река Хъдзън на 2 часа път с кола от Ню Йорк. Астънмартините на притежателите ще се обитават на приземния етаж в напълно стъклен гараж, до който се стига през маза за вино.

on Sep 28, 2020 at 11:55am PDT

Самата къща е с нетрадиционна форма и фасада, покрита с железни плоскости и боядисано в черно кедрово дърво. Необичайните извивки на покрива би трябвало да имитират релефа на заобикалящите ги скали.

on Oct 2, 2020 at 12:37pm PDT

Освен гаража и избата, на приземния етаж ще има и офис стаи за работа от у дома. На горните равнища са кухнята, всекидневната, трапезарията и спалните.. Интериорът е решен в намекващите разкош мрамор и мрачно дърво.

on Sep 30, 2020 at 11:17am PDT

Строежът на къщата края Ню Йорк би трябвало да стартира при започване на 2021 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР