До изборите остават по-малко от два месеца. И до този

...
До изборите остават по-малко от два месеца. И до този
Коментари Харесай

Симов: Алтернативата минава през визия и програма

До изборите остават по-малко от два месеца. И до този миг нито една партия, като се изключи Българска социалистическа партия не е оповестила стратегия. Нито една.
ГЕРБ мълчат като мутри, инцидентно попаднали в библиотека. Медиите са цялостни с тихото им ритване по кокалчетата за листите, само че не и от най-малко първи проблясъци от диалог за хрумвания.
 Все повече гласоподаватели търсят опция отвън систематичните партии Все повече гласоподаватели търсят опция отвън систематичните партии
Българските гласоподаватели все по-активно търсят опция на политическото статукво и този блян ускорява упадъка на обичайните...
Вярно е, че от прозорците на джипа всичко се вижда по различен метод, само че срутището след ГЕРБ не може да бъда поправено единствено с любовните стонове на придворните медии.
При останалите партии е същото - висок градус на отвращение, телевизионни обети, фейсбук-проклятия, само че нула хрумвания. А лозето желае работа, а не лирика.
Липсата на съответни хрумвания в останалата част от политическия пейзаж е един от главните признаци за рецесията. Алтернативата минава през визия и стратегия. Всичко останало е път за на никое място.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР