До избор на нов председателски съвет се стигна, след като

...
До избор на нов председателски съвет се стигна, след като
Коментари Харесай

Диана Тонова е новият председател на БСП-София

До избор на нов председателски съвет се стигна, откакто част от общинските съветници от групата на " Българска социалистическа партия за България " поддържаха кандидатурата на общинския консултант от " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) Цветомир Петров за ръководител на Столичният общински съвет. Тогава общинският консултант и доскорошен водач на " Българска социалистическа партия за България " Иван Таков сподели, че имат решението на груповия орган на Градския съвет на Българска социалистическа партия да намерят решение при съществуването на необятен консенсус.

Дни по-късно от управлението на Българска социалистическа партия оповестиха, че смъкват доверието си от общинските съветници на партията в София и насрочват предварителни вътрешни избори.

В изявление за Радио К2 през вчерашния ден Иван Таков предизвести, че на конференцията през днешния ден няма да има делегати от всички 24 районни организации на левицата. Според него повода е, че в някои региони ликвидационните групи не са си свършили работата.

" В " Люлин " прекратиха конференцията, тъй като не им харесало по какъв начин се развива форумът. Не бил в интерес на ликвидаторите. В " Красна поляна " - регион, в който през последните години #БСП има най-високи резултати в София, ликвидационната група въобще не организира конференция. Тези два региона на процедура няма да имат делегати на утрешната Градска конференция ", сподели Таков и акцентира, че изброените обстоятелства слагат под подозрение въобще легитимността на форума. " Изначално този назначен служебно предварителен отчетно-изборен цикъл в София е нелегитимен ", безапелационен е той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР