До Гергьовден ще бъде избран изпълнител за строеж на новата

...
До Гергьовден ще бъде избран изпълнител за строеж на новата
Коментари Харесай

Галерията на ул. Гладстон с изпълнител до Гергьовден

До Гергьовден ще бъде определен реализатор за градеж на новата художествена изложба на ул. " Гладстон ", която се употребява от Дружеството на пловдивските художници. Това предвижда през вчерашния ден зам.-кметът по просвета Александър Държиков.

Тръжната комисия ще преглежда през днешния ден ценовите предложения на претендентите и се чака да се произнесе кой печели публичната поръчка за 3,5 млн. лв. до 6 май.   Избраният реализатор би трябвало да събори остарялата постройка и да приготви план, а по-късно да го осъществя. Галерията е един от инфраструктурните обекти, свързани с подготовката за Европейска столица на културата. 

Тази седмица ще  бъде оповестена социална поръчка за  преустройството на общинската част от Детмаг " Снежанка " в изложба с повърхност 1000 кв. метра.  Обявлението към този момент е изпратено в Агенцията за публични поръчки и тече срокът за надзор. За ремонт на Градската художествена изложба на ул. " Гладстон " се одобряват предложения и срокът изтича на 14 май. Изложбената зала ще бъде актуализирана през летните месеци. 

В кино " Космос "  се прави градивно проучване, а планът за главен ремонт е съвсем подготвен. Едновременно с това започнахме да приготвяме оценки за отчуждаване на частния парцел на площада пред постройката, с цел да отворим пространството, сподели Иван Тотев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР