До Г-н Бойко Борисов, Министър председател на РБ и председател

...
До Г-н Бойко Борисов, Министър председател на РБ и председател
Коментари Харесай

БСП Искър с декларация

До

Г-н Бойко Борисов, Министър ръководител на Република България и ръководител на Политическа партия ГЕРБ

Г-жа Йорданка Фандъкова, Кмет на Следствен отдел към окръжна прокуратура и зам.-председател на Политическа партия ГЕРБ

Специализираната прокуратура

Министерство на вътрешните работи и ДАНС

Административен съд София град

ЦИК и ОИК Столична община

Средствата за всеобща информация

Д Е К Л А Р А Ц И Я

Районният съвет на Българската социалистическа партия в регион Искър, Столична община показва своето отвращение против операциите, нарушаванията и фалшификациите при осъществяване на предизборната акция и на изборите и при отчитане на изборните резултати, както и против следения и платен избор, вотът под административен напън в регион Искър и в Столична община, довели до опорочаване на резултатите от изборите, до замяна и смяна на избора и на гласовете на жителите.

Към всички към този момент импортирани в ЦИК, ОИК Столична община, АССГ и в другите институции сигнали, тъжби и оспорвания ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВЯМЕ на ИНСТИТУЦИИТЕ и МЕДИИТЕ скандални видео записи от изборния ден - 3.11.2019 година (деня на балотажа), на които ясно се виждат дейностите, контактите, координацията и съдействието сред лицето Ивайло Елков Цеков (кандидат за кмет на регион Искър от ГЕРБ/СДС) и редица известни на органите на реда и на доста жители на региона лица, за които обществено в регион Искър се знае, че се занимават с покупко-продажба на гласове, с други нерегламентирани действия, част от тях са известни със скандална известност и евентуално са и с висящи правосъдни каузи, с обвинявания и с присъди. В края на изборния ден изборните резултати от СИК със смесено население демонстрират фрапантно огромна разлика в гласувалите за претендента Цеков. За разлика от множеството секции в регион Искър, в които води и побеждава Борис Цветков. Гласовете в тези СИК, обезпечени при очевидно взаимоотношение и съгласуваност с тарторите на ромите и на престъпно проявени лица в регион Искър обезпечават преднината от 114 гласа (според ЦИК и ОИК СО) на претендента Цеков.

Всички жители, очевидци на случилото се в регион Искър упорстват за същинско и задълбочено следствие на всичко към сниманите контакти и лица.

Настояваме персонално Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова да ревизират сигнала, всички обстоятелства и условия, да спомагат на органите за изземане на записите от видео камерите и за обезпечаване на всички нужни доказателства, нужни за инспекцията на обстоятелствата и на данните в сигнала.

районен съд на Българска социалистическа партия Искър упорства:

1. Бойко Борисов ясно да съобщи своята позиция и обществено да се разграничи от дейностите на своя претендент за кмет на регион Искър и даже ДА Гражданско отделение ОТТЕГЛИ (както е правил в сходни случаи) ИЛИ ТВЪРДО ДА ЗАСТАНЕ ЗАД НЕГО и ДА Гражданско отделение ПОДКРЕПИ като собствен КМЕТ и да поддържа методите, с които е определен. В противоположен случай, Бойко Борисов признава своето обезпечение и протекция на тези неприемливи и незаконосъобразни дейности и практики.

2. Йорданка Фандъкова ясно да съобщи своята позиция и обществено да се разграничи от дейностите на своя сътрудник претендент за кмет на регион Искър като го извади от екипа и. В противоположен случай оказва се че признава своето обезпечение и полза от тези неприемливи и незаконосъобразни дейности.

3. Министерство на вътрешните работи, Специализираната прокуратура и другите способени органи НЕЗАБАВНО ДА ИЗЗЕМАТ ЗАПИСИТЕ от КАМЕРИТЕ на ОБЕКТИТЕ и съберат и проучват всички други обстоятелства и данни, задълбочено да проверяват сигналите за нарушаванията на ИК посредством пазаруване на гласове при взаимоотношение с престъпно проявени лица, лица с висящи каузи, лица с влезнали в действие присъди и други известни на органите и на жителите лица с прякори, тартори на етнически и престъпни групи в регион Искър. Искаме отговор има ли отклонили ли се от правораздаването лица, както подсъдими, търсени или обвинени на видео записите!

4. СОС и Следствен отдел към окръжна прокуратура с присъединяване на представителите на жителите от региона да създадат обстойна инспекция на дейностите на администрацията на регион Искър при класиране, настаняване и контрола на използването чартърен на общински жилища в регион Искър; има ли настанени лица, неотговарящи на изискванията, има ли лица с просрочени отговорности към Следствен отдел към окръжна прокуратура и към Топлофикация София АД, в какъв размер и за какво и от кого са позволени.

5. АССГ, ЦИК и ОИК Столична община да прегледат редицата съответни сигнали, тъжби и оспорвания както на целия избирателен развой и на избора на кмет на регион, а по този начин също и на съответните резултати в редица СИК и да спрат осъществяването на решението за оповестяване на определен за кмет на регион Искър (и да не позволяват заклеване и встъпване в длъжност) преди съответните институции да излязат със своите решения и до момента в който решенията им не влязат в законна мощ.

районен съд на Българска социалистическа партия Искър започва ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА с Искане за действителния резултат от извършените избори за кмет на регион Искър посредством наново преброявяне на подадените гласове (а в случай че не е допустимо - за анулиране на избора за кмет и нов избор за кмет на район), както и за незабавно решение на значими за жителите на региона проблеми като: неотложно започване и довеждане докрай на отчуждаването на частните земи в парка до езерото, в парка до 108 СУ и в пространства, отредени за озеленяване; за решение на СОС за унищожаване на оградите в такива терени за период до 3 години; за незабавни договаряния за възобновяване на пешеходния достъп и връзка сред Дружба 2 и Дружба 1 около Кауфланд; за започване на главен ремонт на ул. Димитър Пешев; за неотложно въвеждане на довеждащ вътрешноквартален (електро)транспорт и други

районен съд на Българска социалистическа партия Искър заявява своята подготвеност да отстоява настояванията на жителите от регион Искър с всички разрешени от законите на страната средства включително и с митинги в регион Искър и пред Столична община.

9.11.2019 година Районен съвет на Българска социалистическа партия Искър

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР