До физическа саморазправа се стигна след скандал с нередовен пътник

...
До физическа саморазправа се стигна след скандал с нередовен пътник
Коментари Харесай

Агресия в автобус във Варна заради жена без билет

До физическа разпра се стигна след скандал с неточен пасажер в градския превоз във Варна, оповестява. Жена се е пробвала да пътува даром, а откакто пасажерите ѝ създали забележка, тя почнала да се държи нападателно.

Всичко е снимано от човек в рейса, а на фрагментите се вижда по какъв начин дамата наскърбява част от пасажерите. Контрольор прави опит да успокои обстановката, само че без триумф.

По думите на директорa на общинското дружество „ Тасруд ” Милко Лалев случката е от 30 декември по линия номер 12 от Варна до квартал „ Аспарухово ”. На дамата се прави забележка от постоянен пасажер и това отпушва абсурда.

„ Пътничката е свалена на първата спирка след Аспаруховия мост, с което абсурдът се потушава, само че преди този момент той много ескалира. Създават се два лагера – на едните, които си купуват транспортни документи и са постоянни пасажери, и един по-малък лагер, който се отбранява поради това, че в него очевидно са нередовни ”, изясни още Лалев.

Той уточни, че в такива случаи се търси подпомагане на телефон 112 или непосредствено от Общинска полиция. Подобен случай на експанзия с вандализъм е имало и към коледните празници.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР