До финала на кулинарното шоу на Нова тв Хелс Китчън

...
До финала на кулинарното шоу на Нова тв Хелс Китчън
Коментари Харесай

Станислав печели „Хелс Китчън”

До финала на кулинарното шоу на Нова тв „ Хелс Китчън ” остава повече от месец, само че към този момент потеглиха клюки кой е спечелилият тази година. Това е майсторът на тортите Станислав Иванов. 29-годишният готвач е от Ямбол, само че развива сладкарски бизнес в Перник.
Епизодите на „ Хелс Китчън ” се снимат много преди да бъдат излъчени в ефир. Твърди се, че фотосите на настоящият сезон са завършили напълно неотдавна и спечелилият към този момент е явен. Младият фитнес фанатик Станислав, който прави торти, само че не ги яде, се е оказал най-хубавият професионален готвач в шоуто тази година. Именно той е съумял да завоюва утвърждението на началник Виктор Ангелов във финалния епизод, с цел да вземе огромната премия от 100 хиляди лв. и оферта за работа в кухнята на кулинарния гуру. Дали е приел офертата, не е ясно, само че при положение, че я е отказал, парите ще се му потребни за разширение на бизнеса, който развива в Перник. Както е известно, Станислав е родом от Ямбол, което проличава по говора му. В предаването обаче твърди, че е от Перник, тъй като от много време живее и работи там. Собственик е на сладкарски завод, прави торти за специфични мотиви и твърди, че може да извърши всичко, което клиентите му сънуват.

Преди да стане тв звезда, Станислав изгрява в обществените мрежи. Той развива личен канал в Тик-ток, в който демонстрира разнообразни предписания. Първоначално нещата не вървели – никой не се интересувал от неговите сладкиши. Един ден обаче решил да готви гол до кръста и на потребителките пред екраните незабавно им потекли лигите за неговите торти. До оня миг младият готвач показвал видео на ръцете си, с цел да се вижда ясно тъкмо по какъв начин подготвя сладкишите. Но се оказало, че начинаещите готвачки се интересуват доста повече от клиповете, в които се снима в общ проект, в сравнение с от детайлите по месенето на тесто и бъркането на кремове. Новата идея за негативно време му натрупала 150 хиляди почитатели.

Не е ясно доколко фенките на Станислав се интересуват от неговите умения в кухнята – най-вероятно мускулите му са им по-интересни. Те обаче най-малко към този момент не могат да се надяват на нищо друго с изключение на да плакнат очи в фотосите на сладкаря, тъй като той е благоприятен и счита да се дами след финала на шоуто. С премия от 100 хиляди лв. ще може да си разреши прилична женитба.

Фенове на формата заляха обществените мрежи с положителни мнения незабавно откакто потегли слухът за успеха на Станислав. Той е любим на доста фенове. „ Браво! Дано в действителност завоюва! ”, удовлетворени са хората. Те харесват хъса и упоритостта на младия готвач, който се оказва надарен освен с десертите, само че и във всички останали области на кулинарното изкуство. Иронията в тази ситуация е, че колкото и добре да готви, той рядко си разрешава да хапва от специалитетите си. Тъй като върл фитнес фанатик и държи да идеалния си външен тип, внимава за всяка калория, която приема. Избягва мазно, пържено и въглехидрати и твърди, че, въпреки да подготвя сладкиши, не яде сладко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР