До финала на „Като две капки вода“ остава поне още

...
До финала на „Като две капки вода“ остава поне още
Коментари Харесай

Славин Подлива Вода На Коцето В „капките“

До финала на „Като две капки вода“ остава най-малко още месец, само че занапред се приказва, че журито гласяло фолк звездата Константин за победа. Оказва се обаче, че младият Славин Славчев има всички шансове да му подлее вода и точно той да стане първенец в шестия сезон на шоуто за имитатори, дочу Secret.bg.

Ключът към успеха на рокаджията от „Х Фактор“ е в зрителската обич. Колкото повече време минава, толкоз повече Славин се трансформира във любимец на публиката, а Коцето изпада в недружелюбност.

За момента рокаджията е втори във краткотрайното класиране, което обаче е значимо единствено за определянето на четиримата финалисти. След това думата има само публиката. Нейният избор дефинира спечелилия, а мнението на журито няма никакво значение.
СЛАВИН ОТ „ КАПКИТЕ “ ЖИВЕЕ С МЪЖ
Въпрос на ловко разиграване на картите е Славин да измъкне в последния миг успеха от своя сътрудник от лекия род, написа „Уикенд“. Зрителите недоволстват от очевидното лансиране на Коцето напред в класациите. Не е загадка, че фолкаджията е непосредствен другар с Фънки, който е в журито.

Това хвърля сянка на подозрение в честността на оценките му. „Горкото Фънки, благото, с този влюбен взор ще му предложи брак“, разяснява възмутена фенка на шоуто.

КОЦЕТО ПЕЧЕЛИ „КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА“

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР