До ЕВРОКОМ ТВ и българските медии ОТВОРЕНО ПИСМО В предаването

...
До ЕВРОКОМ ТВ и българските медии ОТВОРЕНО ПИСМО В предаването
Коментари Харесай

„ЩЕ ТЕ СЪДЯ, АКО НЕ ПОТВЪРДИШ С ДОКАЗАТЕЛСТВА КЛЮКИТЕ, КОИТО ВКАРВАШ В ПРЕДАВАНЕТО СИ!“

До ЕВРОКОМ ТВ и българските медии

ОТВОРЕНО ПИСМО

В предаването на Люба Кулезич „ Честно казано” на 13 януари 2021 година беше обявено моето име в отрицателен подтекст. Контекст изработен във фалшив изявление с някогашния банкер Цветан Василев.

Там моето име е използвано по отношение на някаква си квота от държавното управление. Квотите в държавното управление бяха решени във формат ГЕРБ, НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и АТАКА. Решаваща роля за всичко това имаше министър председателят Борисов. В момента АТАКА не е част от тази коалиция и няма никакъв метод да въздейства върху кадровата политика в Министерски съвет. Явно „ журналистката” Кулезич не се среща с обстоятелствата и желае да направи сензационно изявление, само че обстоятелствата са настойчиво нещо.

Тъй като познавам госпожа Люба Кулезич от повече от 30 години се обръщам към нея с апел за журналистически професионализъм. Което значи да прегледа листата с чакащи да се срещнат с Цветан Василев през годините и да подреди по азбучен ред или височина чакащите. Аз не съм в този лист. В него участва обаче един сегашен вицепремиер и министър на защитата. Ако госпожа Кулезич е справедлив публицист, дано да стартира от там.

Всичко друго са клюки и оклеветяване, което очевидно някой е упълномощил на госпожа Кулезич по мой адрес. Но аз не виждам логичност в това, защото не заплашвам никого сега и се веселя на добър фамилен комфорт, както котаракът Бегемот споделя в класическия разказ „ Майстора и Маргарита”: „ Седя си на полилея, пия си бензина от примуса и никому неприятно не правя”.

Ако госпожа Кулезич не удостовери с доказателства и причини клюките, които вкарва в предаването си по мои адрес, ще се съдим до момента в който я осъдя дефинитивно. Вече се е случвало и с други водещи като Слави Трифонов който осъдих за неистина и клюка, тъй че и нея я чака същото.

Волен Сидеров, р. 1956 година, както и Л. Кулезич, само че без ботокс.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР