До две седмици ще бъде изградена отбивка за Ахелой по

...
До две седмици ще бъде изградена отбивка за Ахелой по
Коментари Харесай

До две седмици правят отбивка за Ахелой по новия път от Слънчев бряг за Бургас

До две седмици ще бъде построена отбивка за Ахелой по новия четирилентов път от Слънчев бряг за Бургас. Това дадоха обещание от управлението на Пътната организация на среща с поданици на града.

Още на следващия ден стартира геодезическото снимане на терена, а от началото на идната седмица и строителството на половинкилометровата права. Все още не е ясно какъв брой ще коства построяването на спомагателната връзка, само че тя ще минава главно по общински пътища.

Вчера жителите на Ахелой излязоха на митинг, обезпокоени, че са оставени без директна връзка с курорта. Недоволство показаха и превозвачите.

" В дейния туристически сезон тези рейсове се движат с период от 10 минути и всяко закъснение значи безусловно комплициране на графика за целия ден ", разяснява превозвачът Румен Христов.

" Има доста добър маршрут, обходен маршрут, който ще обезпечава влизането на пътуващите от Слънчев бряг към Ахелой. Той е към 700 метра и се минава безусловно за 3 минути ", изясни инж. Дончо Атанасов, член на УС на АПИ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР