До два месеца ще бъдат проведени процедурите за избор на

...
До два месеца ще бъдат проведени процедурите за избор на
Коментари Харесай

Иван Ченчев: До две месеца ще бъде решен проблемът с пътя до село Чурек

До два месеца ще бъдат извършени процедурите за избор на реализатори и ще стартират ремонтите на моста в село Чурек и на пътя от Елешница до Витинска река, съобщи зам.-председателят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев. Той е провел среща с регионалния шеф на Софийска област Иван Иванов, който се ангажира с казуса незабавно. Поставихме и пред районния шеф на Областното пътно ръководство въпроса, че ремонтът на моста и пътя е неотложен, акцентира Ченчев.

Преди седмица локалните сигнализираха, че мостът е пред сриване, а положението на пътя от Елешница до отбивката за Витиня е в тежко положение. Заради тежкия трафик по автомагистралата хората са подложени на шумов гнет, а върху къщите им безусловно се изсипват прахуляк, тиня и нечистотия.

Ченчев ще продължава да следи развиването на другия значим за хората проблем - построяването на шумоизолираща стена по автомагистрала " Хемус ". На негово запитване в Народно събрание районният министър Гроздан Караджов е дал отговор, че се чака конкурс, с цел да се разгласи фирма-изпълнител.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР