До два месеца държавно дружество поема контрола над златния гьол.

...
До два месеца държавно дружество поема контрола над златния гьол.
Коментари Харесай

Явор Гечев: До два месеца държавно дружество поема контрола над златния гьол

До два месеца държавно сдружение поема контрола над " златния мочур ”. То ще бъде със споделено присъединяване на 4-5 институции. Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” по Нова телевизия министърът на земеделието Явор Гечев.

„ Златният мочур ” няма да пресъхне чисто физически. Дезинфекцията ще продължи да се прави, само че това ще се прави от държавна компания ", акцентира министърът. 

По думите му решението е продължение на ограниченията, които продължаваме да вършим в границите на този длъжностен кабинет. „ То е продължение на лабораторния надзор, на товаро-разтоварната активност. Сега пристигна и времето на „ златния мочур ”. Това ми беше сложено като задача от президента още преди да стана министър. Това, което вършим е в действителност да доведем нещата до край. Готвим се настойчиво за след два месеца физически да правим активността ”, акцентира земеделският министър.

„ Готвим разпореждане на Министерски съвет, което да покаже не просто волята на Министерство на земеделието, а  цялостната воля на страната. Идеята е да има сдружение, което да има споделен надзор с присъединяване на 4-5 институции. Тоест всички, които са на митницата, на самата граница, където да попада Министерство на вътрешните работи, МФ посредством Агенция „ Митници ”, Министерство на превоза. Тоест една сложна услуга. Да има чувство у хората, че всичко е както би трябвало. Продължението на кино лентата „ Капитан Андреево ” би трябвало да свърши и то би трябвало да свърши хубаво ”, безапелационен е министър Гечев.

Той акцентира, че всички такси ще отиват непосредствено в държавната хазна. А става дума за десетки милиони.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР