До дни шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев трябва да получи

...
До дни шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев трябва да получи
Коментари Харесай

До дни Пламен Георгиев ще получи заповедта за незаконните навеси на терасата си

До дни шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев би трябвало да получи заповедта за противозаконни постройки върху терасата си, които би трябвало да бъдат отстранени от притежателя на парцела. В нея ще бъде записано в какъв период те би трябвало да бъдат разрушени.

Проверката на специалистите от столичния регион „ Слатина” е открила, че отвън разпоредбите са построени към 60 квадрата навеси.

Тези навеси не могат да бъдат узаконени. Ако Пламен Георгиев желае да сложи покрив върху арките, той би трябвало да е плосък, с цел да не се надвишава котата, над която не би трябвало да има строителство.
Шефът на „ Антикорупция ” ще би трябвало да отстрани два противозаконни навеса от терасата си Пламен Георгиев си е плащал налозите за нея, в този момент ще събаря за своя сметка
„ Документът е доста явен – терасата е вписана в нотариалния му акт, което за мен значи, че е негова собственост”, сподели кметът на регион „ Слатина” Наталия Стоянова.

Така разногласието дали би трябвало или не би трябвало да вписана в декларацията му най-малко за момента отпада – това е негова благосъстоятелност и би трябвало да бъде вписана.
„ Терасагейт ”: Ще бъде ли съборена сауната на терасата на Пламен Георгиев? По закон в случай че и когато се откри неправомерност на сходни обекти, притежателят е задължен да ги отстрани за лична сметка
Пламен Георгиев не беше открит за коментар.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР