До дни се очаква да роди първото си дете певицата

...
До дни се очаква да роди първото си дете певицата
Коментари Харесай

Сузанита ражда до дни в чужбина


До дни се чака да роди първото си дете певицата Сузанита. То е резултат от любовта й с копиехвъргача Марк Славов. Скандалната изпълнителка ще роди в чужбина, като към този момент е избрала име на бебето си. Новините бяха доказани и от майката на Сузанита - Шенай.



" Всичко за раждането е към този момент готово, като даже името е измислено. Бебето ще се споделя Красимир. Така избра щерка ми и ще се роди в чужбина ", изясни пред " България Днес " някогашната брачна половинка на Орхан Мурад, която има нов човек в живота си.

 

 Шенай сега е на отмора

Шенай сега е на отмора

" Влюбена съм, само че няма да покажа мъжа на живота си! Това не е нужно на никого. Не че толкоз имам вяра в суеверия, само че с Орхан Мурад видях какво е да си непрекъснато в устата на хората я за положително, я за неприятно. Затова щастието е в тишината " - безапелационна е Шенай.

 

 На морето е с обичания

На морето е с обичания

След раздялата с Орхан, с който освен че не приказва, само че и не търси никакъв контакт, Шенай се разхубави, отслабна и стартира да се грижи за себе си, нещо, което по думите й загърбвала във връзката си с артиста.

" Записах се за танци, тенис, освежих кожата си, усещам се по различен метод. В момента съм на отмора и съм щастлива и свободна. Мога да се омъжа, в случай че реша, а може и да си живеем по този начин с моя обичан, който не е българин. От години не съм се чувствала по този начин споделена ", радва се Шенай.

19-годишната Сузанита също не желае да приказва с татко си . Двамата още са в обтегнати връзки, откакто артистът се ожени още веднъж през май. Скандалната певица даже няма желание да го осведоми, като се роди бебето. " Той несъмнено ще е задоволително ангажиран в очакване на своето бебе ", разяснява с горест Сузанита.

 

 Орхан Мурад

Орхан Мурад

" Това, че ще ставам татко... за тези неща не се приказва, до момента в който не се роди детето. Все още не желая да кажа. Няма нищо неприятно да стана татко и на едно момче, Господ си знае работата. Засега ще замълча ", съобщи изпълнителят от своя страна във връзка новината, че ще става още веднъж баща. По думите му той живял богоугодно и правил единствено положително на хората. " Бил съм и трагичен по някой път, само че за малко - от беди, от изменничества. Но съм безвъзвратен оптимист, обичам си живота. Не обичам да приказвам за персоналния си живот ", споделя Орхан Мурад.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР