До дни Българският спортен тотализатор (БСТ) ще започне продажба на

...
До дни Българският спортен тотализатор (БСТ) ще започне продажба на
Коментари Харесай

Тотализаторът ще продава лотарийни билети

До дни Българският състезателен тотализатор (БСТ) ще стартира продажба на лотарийни талони във веригата магазини "Фантастико ", оповестиха от държавното сдружение пред "Дневник ". От компанията обявиха, че водят договаряния с държавното сдружение "за разкриване на пунктове в супермаркети на веригата, като на този стадий се доуточняват детайлностите ". Идеята е първоначално тотото да има свои щандове в шест магазина от веригата в София.
След измененията в Закона за хазарта БСТ остана единственият състезател на пазара на моментни лотарийни игри. От новото управление на тотализатора обявиха желание сдружението да се модернизира и да се възползват от променената си роля на пазара.
Плановете са след време да се усили броят на магазините, в които ще се оферират талони, както и да се усили броят на игрите. Една от задачите е в новите пунктове да могат да се подават фишове и за числовите игри на тотото.
Тотото към този момент има опит в работата с "Фантастико " отпреди няколко години. БСТ възнамерява да навлезе и на пазара на спортни
залози. Другата цел, за която заприказва изпълнителният шеф Любомир Петров, е присъединението към интернационалната лотария "Евроджакпот ".
"Подготвяме нужната документи за участие. Преминава се през няколко стадия. Надяваме се в края на календарната година да се поздравим с сполучливо присъединение към паневропейската
лотария, която се разиграва в 18 страни. БСТ е член и на още две интернационалните хазартни асоциации - Световна лотарийна и Европейски лотарии ", обявиха от сдружението.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР