До днешното решение се стигна, след като в събота, на

...
До днешното решение се стигна, след като в събота, на
Коментари Харесай

Това Е Незапомнено В Българската Политика! Мощен Трус В Бсп!

До днешното решение се стигна, откакто в събота, на Конгреса на земеделците беше доказано решението им за независимо явяване на избори, се споделя в известие на Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия единомислещо е отхвърлила предлагането на ЗС " Александър Стамболийски " " във връзка с съответни политики да бъдат направени взаимни отстъпки с Политическа партия ГЕРБ "

Участниците в полемиката бяха безапелационни, че депутатите, представители на ЗС " Александър Стамболийски ", би трябвало да изоставен Народното събрание по морални аргументи, защото към този момент не са част от коалиция " Българска социалистическа партия за България ", обявиха от Българска социалистическа партия.

Земеделците в групата са двама - Спас Панчев (председател на партията, на снимката) и Димитър Георгиев. Те обаче имат намерение да станат самостоятелни депутати.

Към момента групата на обединението има 80 народни представители.

На своя 44-ти постоянен конгрес, извършен на На 23 юни, Земеделски съюз " Александър Стамболийски " реши да напусне Коалиция " Българска социалистическа партия за България ". На идващия ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи по този мотив, че в политиката са значими правилата и чистотата. Нинова допусна, че Спас Панчев желае да се явява самичък на локални избори против Българска социалистическа партия, сподели и че в този момент по места земеделци гласоподават против Българска социалистическа партия. Тя означи, че Панчев е бил в обединението по време на вота през 2017 година, с цел да мине партията му 4-те % и да влезе в Народното събрание Нинова посочи, че всички партии в обединението " Българска социалистическа партия за България " имат контракт, че ще се явяват дружно на всички избори.

На парламентарните избори през 2017 година Спас Панчев бе определен за депутат от 27-ми Многомандатен изборен регион - Стара Загора. Той бе трети в листата на " Българска социалистическа партия за България ". Димитър Георгиев бе десети в листата на 17-ти Многомандатен изборен регион - Пловдив-област. Номерът му съвпадаше с този на " Българска социалистическа партия за България " в бюлетината и след това се оказа, че той е получил задоволително преференции, с цел да влезе като народен представител в 44-ото Народно заседание, напомня " Фокус ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР